Автор
Woman.bg

Как се отразява датата на раждане на съдбата на детето

Консултирахме се с нумеролог, за да уточним по какъв начин се отразява датата на раждане на съдбата на детето.

Всеки човек по рождение има определен набор индивидуални качества. При възрастните тези качества се проявяват по един или друг начин, но при децата често е трудно да ги определим. За целта можем да погледнем датата на раждане на детето.

Всяко число на деня и на месеца на раждане си има своя програма и свой небесен покровител в лицето на управляваща планета.

1, 10, 19, 28 - Слънце

Тези хора са ярки, енергични и харизматични. Винаги са в центъра на вниманието, понякога дори против желанието си. Като малки имат нужда от похвала, при това не просто така, а за определени заслуги и постижения. За тези деца това е най-силната мотивация. Често те са много артистични, могат да рецитират стихчета пред публика и да забавляват гостите. С напредване на възрастта проявяват чудесни ораторски заложби и способности в сферата на политиката, защото имат силно влияние върху хората.

2,11, 20, 29 – Луна

Тези деца се чувстват добре сами със себе си. Те са спокойни, замислени и наблюдателни. Имат силно въображение. Всичко това дава добра почва за творчество. Родителите трябва да внимават фантазиите да не прерастнат у детето в навик да лъже, да доукрасява нещата и да крие нещо. Тези уж положителни качества могат да се превърнат в отрицателни и да усложнят живота на детето в бъдеще.

3,12, 21, 30 – Юпитер

Тези хора са уравновесели, меланхолични, любознателни. Могат с часове да наблюдават как например баба им плете, да се интересуват от процеса и да пробват сами. Те се обучават лесно, но са много флегматични. Понякога това дразни родителите или се приема като някакво отклонение. Но не се тревожете – това е просто особеност. Занапред в живота си тези хора все така ще се стягат бавно за излизане и ще мислят дълго, премервайки всички „за“ и „против“, преди да вземат решение.

4, 13, 22, 31 – Уран (Раху)


Тези деца ще дават съвети на родителите си. За тях е важно да проумеят основата на случващото се, да вникнат в същината на нещата в буквалния смисъл. Тези деца често разглабят играчките си до последното винтче. Родителите заключват надеждно всички шкафове и си крият чантите, за да опазят вещите си от прецизно изследване и дисекция. Тези деца запазват въпросните качества и като възрастни и ги използват в професионалната сфера. Стават прекрасни аналитици и стратези.

5, 14, 23 – Меркурий

Като малки тези хора са любознателни, много комуникативни и общителни, артистични, с гъвкав и буден ум. Родителите са нагърбени със задачата да научат детето да различава понятията „свой-чужд“, тъй като именно тези деца за жалост често стават жертви на отвличане и насилие заради прекомерната си доверчивост и откритост. На зряла възраст те стават прекрасни дипломати, миротворци, политици и бизнесмени.

6, 15, 24 – Венера

Като малки тези хора са много гальовни, обичат да проявяват любовта си и да получават същото в отговор. Те имат изтънчено чувство за красота, естетика и хармония. Могат да помагат в подреждането и чистенето вкъщи, да шетат в домакинството. Именно за тях възрастните казват „моят малък помощник“. Тези качества се запазват за цял живот. Тези хора обичат реда, чистотата и уюта вкъщи. Придирчиви са в яденето, ако храната или изгледът ѝ не им харесва, те ще откажат да ядат. Затова в бъдеще стават добри готвачи, фотографи и дизайнери.

7, 16, 25 – Нептун (Кету)

Тези хора са хиперактивни хали като деца и остават активни и подвижни и като възрастни. Понякога тези деца са твърде сериозни. Могат да се намесват в разговорите на възрастните със свои реплики и мнения. Често проявяват необичайна за възрастта си мъдрост. Като възрастни се справят отлично с професии, в които се иска работа с ръцете и краката. Могат да станат добри спортисти, треньори, масажисти и фризьори. Справят се чудесно и с организация на тържества.

8, 17, 26 – Сатурн

Тези хора често са много неспокойни като деца. Хиперактивни са, не стоят на едно място и трудно задържат вниманието си на нещо за дълго. С такива деца родителите трябва постоянно да са нащрек, защото лесно могат да ги изпуснат от поглед. Такова дете трябва да има много различни играчки, защото те бързо му омръзват. Най-големият недостатък на тези хора е непостоянството. Като възрастни те често сменят партньорите, работата и сферите на дейност. Затова основна задача на родителите е от малки да им внушат колко са важни човешките и семейните ценности.

9, 18, 27 – Марс

Като малки тези хора могат да бъдат мълчаливи или просто да дойдат да ударят някого без предупреждение. Именно тези деца стават причина за рева в пясъчника заради разрушени пясъчни замъци. Те от малки се отличават с лидерски качества, войнственост, собственическо чвство и ревнивост. Те са едни малки Наполеони с огромни амбиции. Като възрастни стават военачалници, политици, лидери на неформални организации, бунтари и революционери. Често се обявяват срещу всички и срещу системата, заставайки на върха на барикадите. Родителите трябва да контролират проявите на агресия, защото иначе рискуват да отгледат един малък диктатор и тиранин.

Четете още: Какво застрашава фигурата ти според рождената ти дата!