Автор
Весела Георгиева

Как жените очароват силния пол според зодията

Има зодии, на които сякаш им е вродено да бъдат очарователни. Самоуверени, нежни, усмихнати - те лесно привличат вниманието и печелят сърцата на мъжете. Кои са те?

Овен

Овенът не робува на правилата, той ги създава. Околните са силно привлечени от ентусиазма и оптимизма, които тази зодия постоянно излъчва.
влюбване

Телец

Освен, че са най-прекрасните приятели на света, Телците привличат със способността си да бъдат романтични, чувствени и здраво стъпили на земята. затова и инатът им не дразни толкова...

Близнаци

Близнаците непрекъснато са заети с нещо и не спират да правят планове за бъдещето. Тази зодия очарова с енергичността си. Освен това с представител на Близнаци никога няма да ви бъде скучно.

Рак

Тази зодия обича силно и е изключително лоялна към партньора си. Казват, че хората, които са обект на желание от Рака, са най-големите късметлии на света!

Лъв

Всички искат да имат Лъв в компанията си. Представителите на тази зодия са уверени в силите си, лоялни, щедри. Могат да се справят с всичко и го демонстрират уверено.

Дева

Те са практични и държат всичко да бъде подредено до най-малката подробност. Девата е реалист, който пленява с индивидуалността си. Прекрасна зодия. Могат да обичат и да бъдат верни.


Везни

Те изглеждат великолепно във всичко, което правят. Притежават отлични комуникативни умения и са много добри дипломати. Е, понякога прекаляват със суетата, но и това може да мине в графата "чар".

Скорпион

Те са пълна противоположност на Везните. Интроверти по душа, пленяват околните с лоялността си. Скорпионите са способни на дълбоки, дори изпепеляващи чувства.

Стрелец

Стрелецът дава вид на апатичен и асоциален тип, но въобще не е такъв. Щом го опознаете, ще се влюбите в приключенския му дух.


Козирог

Околните често мислят Козирога за надут и арогантен, заради увереността, която излъчва. Само че, когато той се влюби, е напълно отдаден на половинката си. И е истински домошар.


Водолей


Той е бунтарят на зодиака. Непрекъснато е в търсене на вълнуващи нови предизвикателства. Хората бързо се влюбват в непокорния му, приключенски дух.

Риби

Емоционални и чувствителни идеалисти. Хората се влюбват в дружелюбния им характер. Рибите не спират да търсят доброто у човека и именно това кара околните да ги обожават.