Автор
Woman.bg

Как жените от различните зодии възпитават мъжете си

Психолозите ни съветват да приемаме партьнорите си такива, каквито са. Но това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи! Защо вместо това не приложим някои методи на възпитание, присъщи именно на нашата зодия?

Овен (21 март – 20 април)

Според жената-Овен мъжът по принцип няма правото да се самоопределя. Какво, отказва да го признае ли? Жестоката диктатура в комбинация с поощрителни награди бързо показват на обекта на възпитанието в каква грешка е бил.

Телец (21 април – 20 май)


Жената-Телец обикновено дълго чака и се надява, че ей сега като по чудо любимият й от само себе си ще започне да прави всичко правилно. За жалост обаче в реалния живот рядко стават чудеса. Затова мекосърдечните Телци ронят горчиви сълзи, изнасят се да живеят при мама, връщат се, пак ронят сълзи, пак се изнасят… И така до безкрай.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Представителките на този знак не превъзпитават мъжа. Те просто изтъкват себе си като еталон за перфектно поведение. И само да е посмял да не отговори на изискванията!

Рак (22 юни – 22 юли)


Ако мъжът не оправдае надеждите на меката и уютна жена-Рак, то тя моментално ще го стисне в моралните си „щипки“. В семействата на представителките на този знак обикновено цари матриархат. Но пък домът е в идеален ред!

Лъв (23 юли – 23 август)

Истинската Лъвица иска само най-доброто. Това правило се отнася и за партньора й. Ако той не отговори на изискванията й, ще се сблъска с профилактично изреваване и показване на зъби. Ако не успее да даде отпор или да поправи грешката си – ще бъде безмилостно разкъсан или прокуден.

Дева (24 август – 23 септември)

Много мъже на Деви се оплакват, че съпругите им трият сол на главата. И нищо чудно – само представителките на този знак могат толкова упорито и търпеливо да пилят, да натякват, да мънкат и да дуднат. Докато не си получат желаното!

Везни (24 септември – 23 октомври)


Представителките на този знак рядко изискват нещо или се оплакват. Те дори и забележки почти не правят. Но мъжете им не бива да се отпускат! Зад външното си спокойствие и равнодушие Везната крие прецизно премерване на възможните варианти за развитие на събитията. И ако желанието й за лична свобода надделее над предимствата на семейния живот, тя ще си отиде завинаги!

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

Когато се стигне до възпитание и превъзпитание на любимия, жената-Скорпион действа методично и безмилостно. Тъй като тя е напълно лишена от морално-етични комплекси, ще използва всякакви методи – шантаж, лъжи и дори насилие!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Жената-Стрелец издига любимия си на пиедестал, а после простодушно очаква той да отговори напълно на очакванията й. Ако той се държи правилно – всичко е чудесно. Ако ли не – веднага ще отнесе един тупаник!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Жените-Козирози като цяло не признават демократичните методи за възпитание. При тях всичко е просто – крачка встрани е опит за бягство, а невнимателният скок се наказва с разстрел! Тези дами винаги постигат това, което искат, защото се заемат с превъзпитаването на мъжа още от първите дни на запознанството си с него.

Водолей (21 януари – 18 февруари)


При „неправилни“ действия на любимия жената-Водолей демонстрира недоволството си с красноречиви погледи и неадекватно поведение. Ако мъжът не осмисли навреме какво точно е подразнило партньорката му, може като нищо да се окаже изхвърлен от живота й.

Риби (19 февруари – 20 март)

В процеса на превъзпитание на любимия на Рибката ще има много влага – горчиви сълзи, размазани сополи и дори обещания „за теб и океана ще преплувам!“. Използвайки такива радикални методи, тя със сигурност ще постигне желания резултат. Стига любимият й да не преплува до отсрещния бряг!

А вие кой метод за превъзпитание на мъжа смятате за най-ефективен? Споделете в коментарите!