Автор
Woman.bg

Какъв е най-неподходящият партньор за вас според зодията ви

Не всички връзки са щастливи и приключват добре. Но какви са причините за това? Една от тях може да са особеностите на вашата зодия.

С тази статия не ви призоваваме да прекъснете любовната си връзка, ако партньорът ви не ви подхожда по зодия. Това е просто предупреждение, за да не допуснете грешка в избора на бъдещ партньор.

1. Овен

Вие сте независими и твърдоглави. Правите това, което смятате за нужно, и вашите решения не подлежат на обсъждане. Нямате време да се замисляте за това, че някой се държи твърде натрапчиво. Заради това може да страдате от липса на лично пространство, но никога не бихте жертвали личната си свобода и независимост. Потенциалният ви партньор или ще следва вашата линия, или ще ви напусне.

2. Телец

Вие сте упорит и ревнив Бик и бягате далеч от всеки, който се опитва да ви сложи хомот. Междувременно вие самите нямате нищо против да контролирате някого. Мисълта да делите половинката си с друг човек ви кара да настръхвате. По-добре отбягвайте партньори, склонни към „отворени“ връзки.

3. Близнаци

Докато единият близнак обича да проявява любовта си и да се радва както на социалния, така и на семейния живот, другият се дърпа от тези неща. Връзката с Близнаци може да се превърне в непрестанна конкуренция, вместо да носи наслада от това, което имате. За този знак е приложима поговорката „Противоположностите се привличат“.

4. Рак

За жалост слабото място на Рака са нестабилните настроения и липсата на доверие. Освен това вие често се ръководите от чувствата си и не обръщате внимание на грешките си. Затова обвинявате за караниците и скъсванията партньора си.

5. Лъв

Вие обичате да раздавате любов във всичките ѝ проявления. Ако усетите, че не получавате нищо в замяна, по-добре прекъснете тази връзка. Същото важи и ако партньорът не ви поддържа емоционално и не ви благодари. Вие заслужавате партньорът да отвръща адекватно на любовта, която му давате.



6. Дева

Девите вечно се опитват да угодят на някого. По-добре отбягвайте хора, с които се общува трудно, както и онези, които не могат да свържат двата края. Не си хабете времето за индивиди, които ви влияят негативно.

7. Везни

Тъй като сте много общителен човек, вие сте стараете да помогнете на всеки, който се обърне към вас. Ако с даден партньор се чувствате неуверени и самооценката ви започне да пада главоломно, бягайте далеч, без да поглеждате назад.

8. Скорпион

Силният и напорист Скорпион не взима пленници. Вие знаете какво искате и как да го получите. Ако с партньора ви нещата не вървят, по-добре го пуснете да си ходи. Тъй като сте силен знак, вие се събирате с хора, които са по-слаби от вас по характер.

9. Стрелец

Вие не харесвате срамежливи и притеснителни хора, защото сте шумни и горди и не се страхувате да го покажете. Бързате да запознаете партньора си с приятелите и родителите си, но те се опитват да отложат този момент, защото се притесняват за вас и за вашия избор.

10. Козирог

Който не рискува, не печели! Козирогът иска повечко лично пространство, също като Овена. Ако забележите, че партньорът не може да се примири с ината ви, по-добре не разчитайте на щастлива връзка с този човек.

11. Водолей

Типичният Водолей обича уединението и отбягва да е център на вниманието. Ако се съберете с подобен на вас, много скоро ще ви стане скучно заедно. Създавайте си повече ситуации за хубави спомени или се постарайте да намерите партньор, който да не прилича на вас.

12. Риби

Рибите са много искрени и чувствителни хора. Твърде честите шеги могат да съсипят връзката с вас, защото има риск да не ги разберете правилно и това да убие любовта ви.

Вече знаете какво да отбягвате. Постарайте се да не допускате грешки занапред!