Коледните и новогодишни празници наближават с пълна сила и ако все още не сте избрали подаръци за любимите си хора, днес сме ви подготвили един звезден пътеводител. Подбрали сме идеи за всяка зодия, които със сигурност ще допаднат на най-близките ви.

Овен: Нови технологии или спортна екипировка


Овните обожават новите неща - високотехнологични джаджи, нови хобита, нови преживявания. Харесва им да опитват първи новите технологии, така че не се притеснявайте да им вземете последен модел слушалки или смарт часовник, например. По природа представителите на тази зодия са спортни натури, така че много биха се зарадвали и на екип за любимия им спорт.

Телец: Топъл пуловер, луксозен чай, отбрана бутилка вино или разкрасителен продукт

Телците са най-чувственият знак от зодиака и обожават да се усещат добре в кожата си. Планетата управител на Телеца е Венера, богинята на красотата, затова добре подбран козметичен продукт много би ги зарадвал. Те са домошари, така че подаръци, които биха ги накарали да се почувстват уютно също са добра идея. Хубава бутилка вино, вкусна храна, меки дрехи, сатенирана пижама или топло одеало ще бъдат оценени по достойнство от Телците.

Близнаци: Телефон, аксесоари за него, абонамент

Близнаците обожават непрекъснато да получават нова информация, както и да се забавлват. Затова е чудесен вариант да им подарите абонамент за списание, за филми или ваучер за кулинарен курс. Те комуникират непрекъснато и обикновено имат много приятели, затова ще оценят ако им подарите нов телефон или аксесоар за него - слушалки и протектор, например.

Рак: кулинарна книга, декорация за дома, лунен календар

Раците обожават да прекарват време у дома. Те предпочитат да прекарват време вкъщи, където се успокояват от стреса, който ги заобикаля навън. Тяхната планета управител е Луната, затова настроенията им доста зависят от нея, така че лунен календар или астрологична книга ще им послужат като чудесен подарък. Освен това Раците обожават да се грижат за околните и сами да създават уют, така че със сигурност ще се зарадват на кулинарна книга или добре подбрана декорация за дома.

Лъв: Злато, нещо екстравагантно или ассесоари за коса

Лъвовете предпочитат да бъдат в центъра на вниманието, затова и златото им е любимо: бижута, грим и дори временни татуировки биха ги зарадвали. Те не се притесняват да бъдат под светлината на прожекторите, така че помислете какво би ги накарало да блеснат пред останалите, такъв тип подарък много би им харесал. Ако търсите нещо за жена, имайте предвид, че Лъвът управлява косата, така че спокойно можете да заложите на аксесоар за коса или уред за оформянето й.

Дева: Органайзери, тюркоазени камъни

Девите се радват изключително много на неща, които биха направили живота им по-ефективен и практичен. Те биха се зарадвали на неща, които са доста скучни за останалите представители на зодиака като органайзери, кърпи, чаршафи, дори джаджи за почистване. Тюркоазът е техният камък, така че ако все пак имате желание да им подарите нещо красиво, заложете на него.

Скорпион: секс играчки, бельо или книга/курс за личностно развитие

Скорпионите са известни със специфичното си влечение към секса. Те обичат да разгадават мистериите, включително и тези на тялото. Затова много биха се зарадвали на секс играчки или предизвикателно бельо. Подходящи за Скорпионите са и книги и семинари за личностно развитие, просто трябва да напипате темата, която им е на дневен ред.

Стрелец: аксесоари за пътуване, фотоапарат или философски книги

Стрелците имат силно желание да разберат света около себе си. Това е и причината да обожават да пътуват. За тях ценни подаръци са всякакви аксесоари за пътуване или пък фотоапарат, който ще им помогне да документират преживяванията си. Поради факта, че вероятно и догодина всички ще прекараме повече време у дома, бихте могли да ги понесете на духовно пътешествие като им изберете философска или езотерична книга, която би могла да има потенциала да промени живота им.

Козирог: Планер, кожен аксесоар или хубав часовник

Козирозите са изключително съсредоточени в работата си, практични са и много продуктивни. Те обожават подаръци, които ще ги накарат да изглеждат добре в очите на другите и ще им помогнат да бъдат първи в това, с което се занимават. Затова луксозен планер, часовник или друг кожен аксесоар много биха им допаднали.

Водолей: Телескоп, тракер за ключове или пък консултация с астролог

Водолеите са новатори. Те биха се зарадвали на доста по-нестандартни подаръци, отколкото сме свикнали масово да търсим. Телескоп например би им показал колко необятна е всъщност вселената. Обикновено са доста разсеяни, затова биха оценили джажда, която да открива ключовете им. Освен това Водолей е знакът, който управлява астрологията, така че без съмнение консултация с астролог е чудесен вариант за тях.

Риби: Дарение от тяхно име

Рибите са алтруистичен знак и обичат да полагат грижи за околните. Затова без съмнение биха се зарадвали, ако направите дарение от тяхно име, за кауза която е близка до сърцето им. Те често се увличат от езотериката затова бихте могли да заложите и на по-мистични подаръци като свещи, подходяща книга или дори карти Таро.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.