Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Какви обрати ще настъпят в любовта през 2019-а

Човек не се нуждае от много, за да е щастлив. Най-важното е да има човек до себе си, който винаги ще го подкрепя в трудни времена. За да разберете какво очаква вашата двойка през новата година, запознайте се с хороскопа за съвместимост за 2019 година. Много хора ги очакват драматични промени в личния живот и доста неочаквани. В крайна сметка някои ще могат да намерят общ език, а любовта и хармонията ще се върнат у дома им. Но за съжаление ще има хора, които ще прекъснат връзката си завинаги. Тези, които все още са сами, ще открият сродна душа и ще намерят истинско щастие.

По-долу е дадена таблица на съвместимостта и с нейната помощ всеки може да разбере бъдещето на своята връзка. За да определите съдбата на вашите взаимоотношения, трябва да намерите числото на вашата съвместимост. Жените трябва да гледат на вертикалния ред, а мъжете трябва да гледат хоризонталния, цифрата, на която се срещат линиите, е числото на вашата любов.

Числото 1 - Единицата обещава на хората страст и силни чувства. Тази двойка ще може да укрепи връзката си, а някои дори ще поискат да легитимират отношенията си. Доверявайте се повече един на друг и ще успеете.

Числото 2 - Най-вероятно вие и вашата сродна душа ви очаква повратен момент в живота. Разбирателството между вас ще изчезне, което вероятно ще доведе до прекъсване на отношенията. Такива промени могат да настъпят поради факта, че някой иска да разнообрази живота си и да потърси друг партньор. Не се поддавайте на натиска на другите. Не слушайте съветите на непознати и странични хора, това няма да ви помогне, а напротив, само ще ви навреди.

Числото 3 - Тройката е много щастливо число, поради което връзката ви ще се издигне до ново равнище и влюбените ще изпитат страстен прилив на чувства. Без значение от колко време сте заедно, опитайте се да внесете в отношенията разнообразие и повече жар. Чувствата ще заблестят с нови цветове, а вие просто ще преливате от щастие. За някои годината е подготвила приятни изненади под формата на раждане на бебе.

Числото 4 - Вашите отношения ще бъдат стабилни, не се очакват промени. Но все пак ще има напрежение, тъй като ще присъстват различни конфликти и кавги. Някой ще покаже прекомерна ревност, а най-важното е да се доверявате един на друг. Друга причина за скандалите ще бъдат кавгите с роднините на вашата половинка.

Числото 5 - Тези, които имат Петица, ще започнат връзката си от нова страница. В самото начало на годината чувствата на влюбените ще избухнат с нова сила, вие ще искате да прекарате колкото се може повече време заедно. Годината ще бъде много благоприятна за вас, подкрепата един на друг ще помогне за укрепването на вашата връзка.

Числото 6 - Това число не носи нищо добро само по себе си, следователно в отношенията между влюбените не се очакват приятни събития. Двамата най-вероятно ще искат да прекъснат връзката си, въпреки че много скоро някой от тях много силно ще съжалява за това. Препоръчва ви се да не вземате бързи, импулсивни и необмислени решения.

Числото 7 - Глобални промени в личния живот, но какви ще бъдат е невъзможно да се предскаже. И двамата партньори разбират, че нещо трябва да се промени, но какво точно не е ясно. Някои ще вземат решение да се разделят, тъй като отдавна търсят нов вариант (резервен).

Числото 8 - Чувствата на тези двама вероятно ще се охладят и това определено ще доведе до преустановяване на отношенията. За да може да се съхрани всичко, което е създавано от толкова дълго време, трябва да бъдете по-внимателни един към друг, да се опитате да си помагате във всичко, само по този начин нещата ще се подобрят при вас. Успех!

Числото 9 - Положителни промени се очакват в двойка, чието число е Девятка. Ще можете да намерите решение на старите си проблеми. Конфликтните ситуации ще преминат на заден план, защото и двамата партньори ще правят отстъпки един на друг.

Числото 10 - Началото на годината ще донесе щастие и късмет на тези двама човека. Чувствата ще станат по-силни и по-здрави, връзката по-сплотена. В дома им ще преобладават хармонията и взаимното разбирателство. Втората половина на 2019 г. ще бъде преломна за влюбените. Емоциите и недомлъвките и от двете страни ще донесат много разногласия. Препоръчително е да си дадете малко почивка един от друг за известно време, само по този начин ще разберете колко важно е мястото, което заемате в живота един на друг.

Много неща в живота на хората зависят от местоположението на звездите, а не само от характера. За да бъдат хармонични и радостни отношенията е необходимо да се положат много усилия. Не само единият партньор е длъжен да отстъпва и да проявява разбиране, двамата трябва да работят върху отношенията.

Четете още: Годината на Юпитер е тук! Самотните намират любовта