Мила, нежна, фина и деликатна. Потайна, ексцентрична или свръхемоционална. А може би пламенна, с нрав на истинска тигрица, с огнена кръв и фатална... Казват, че основните черти от характера на жените се определяли от месеца, в който са родени. А уверенията на астролозите, опитът и наблюденията действително потвърждават този звезден факт.

И понеже август е вече в разгара си, погълнати изцяло от стихията на лятото, решихме да надзърнем в неговия темперамент. Каква е тя – онази, поела първата си глътка въздух под лъчите на августовското слънце, нека видим сега:


Тя е жена с магнетизъм и неподправено очарование. Самоуверена, силна и много отговорна. Откроява се с изявения си силен характер. Има високо самочувствие и не се страхува да го демонстрира. Организирана е и знае много добре как да разпределя времето и ресурсите си, за да постигне целите си.

Тя е добра компания. Притежава топъл и сърдечен характер. Учтива е, любознателна и забавна. Тя е душата на компанията. Ако някой покрай нея е тъжен, тя винаги ще намери начин да го успокои и развесели.

С каквото и да се захване, обича да го довежда до край. Умна, способна и находчива. Креативна и жадна за знания. В характера си има заложени качества на лидер. В себе си съчeтaвa по уникален начин eгoцeнтpизъм и щeдpocт. Готова винаги да се притече на помощ на близките си. Тя е роден победител.

Притежава великолепно чувство за хумор, но не търпи подигравки. Не обсъжда другите зад гърба им. Дори и враговете си. Забравя всеки, който й е причинил болка. Не търси мъст.

Чарът й е магнетичен. С лекота може да накара всеки мъж, който е харесала, да загуби ума си по нея.

Атрактивна е. Обожава да е център на вниманието и прави всичко възможно, за да го постигне. Не понася да я пренебрегват и да я оставят на втори план. Понякога е сприхава и невъздържана, но бързо й минава.


В труден момент, тя е човекът, коитойто искате да бъде до вас. Дава полезни и мъдри съвети. Откровена е и открита. Наблюдателна е и силно интуитивна.

Искрена, шармантна, елегантна и сърдечна. Винаги усмихната, дори и в тежки за нея моменти. Обича да се грижи за външния си вид. Рядко ще я видте без дневния грим или с овехтели дрехи. Енергична е, обичлива и много, много лъчезарна. Тя е жена от класа! Пленителна и харизматична!

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Лъв