Автор
Ива Петрова

Какво да не правите на романтични срещи според зодията си

Нека видим кои зодиакални знаци говорят твърде много за бившите си, кои обичат да клюкарстват и кои изместват цялото внимание към себе си, забравяйки за партньора.

На първа среща правим не по-малко грешки, отколкото второкласник би направил на диктовка. Ние обаче не спираме да се учим и усъвършенстваме, затова се надяваме и нашата астрологична прогноза да ви позволи да погледнете поведението си отстрани и да избегнете досадните гафове.

Овен: 21 март – 19 април

Престанете да правите всичко сексуално

Жената-Овен винаги изглежда страхотно и умее да прелъстява по-добре от всяка друга. Но тя отива на среща не в търсене на семейство и домашен уют, а преследвайки поредната си плячка. Любовта и сексът за нея са само начин да изпита удоволствие. Овенът се влюбва бързо, но закратко, той гледа на партньорите си като на трофеи и когато се насити, продължава нататък. Ако е харесала даден мъж, такава дама няма да се спре пред нищо, за да намери път към сърцето му.

На романтична среща представителките на този знак не се стараят да опознаят по-добре събеседника си, за тях е много по-вълнуващо да го прелъстят. „Никакъв секс на първа среща“ – за нетърпеливите Овни това е остарял и плашещ стереотип.

Телец: 20 април – 20 май

Престанете да говорите за бившия си

Жената-Телец има силно развито собственическо чувство. Ако обича даден мъж, тя му посвещава цялото си сърце и не е готова да го дели с никого. Телците са съпруги по рождение, те са добри домакини, грижовни и верни са. В сериозна връзка се раздават без остатък, затова преживяват много тежко разделите. Именно поради тази причина въпреки вродената си тактичност и деликатност на първа среща с нов кавалер тези дами могат да се потопят в болезнените си спомени и да се отплеснат в обяснения за това как ги е предал бившият любим.

Близнаци: 21 май – 20 юни

Престанете да зяпате в телефона си

Умните и ерудирани Близнаци са готови да поддържат разговор на всякакви теми. Вроденото им чувство за хумор покорява околните от раз. Ако обаче представителка на този знак усети на първа среща, че мъжът не е съвсем подходящ за нея или ѝ отстъпва по интелект, тя може да започне да скучае. Друг проблем е, че Близнаците са в постоянно търсене на идеала, който самите те си представят доста смътно. При това неизчерпаемата им енергия изисква действие и представителките на този знак трудно издържат да стоят на едно място. Ако срещата не е съчетана с подвижни занимания или разходка, на Близнаците ще им е много трудно да не си извадят телефона, за да се поразсеят.

Рак: 21 юни – 22 юли

Престанете да говорите за брак и деца

Желанието на жената-Рак да постигне контакт с мъжа на емоционално, а не на сексуално ниво, може да го хване неподготвен. И нищо чудно – все пак тя търси човек за сериозна връзка, и то много старателно. Тя веднага смело заявява на кавалера си, че иска да създаде семейство, което понякога стряска дори и онези представители на силния пол, които са дошли на срещата със същите намерения.

Лъв: 23 юли – 22 август

Престанете да говорите само за себе си

Съблазнителната и непредсказуема Лъвица е свикнала да прелъстява мъжете от пръв поглед, без да полага особени усилия. Нейната потребност да флиртува понякога надделява над дълбоките чувства. Тази дама често има няколко ухажора, с чиито сърца си играе много изкусно.

Представителките на този знак са свикнали цялото внимание да е посветено изцяло на тях, затова често се увличат в презентация на себе си, забравяйки за партньора. Толкова им харесва да се носят по вълните на възхищението и обожанието, че просто не забелязват, че не обръщат никакво внимание на мъжа.

Дева: 23 август – 22 септември

Престанете да говорите постоянно за работа

Жената-Дева е много чаровна, но понякога е твърде сдръжана в любовта. На някои мъже тя ще им се стори студена, което може да стане причина за трудности в личния живот. Само избраните успяват да усетят урагана от страст, който всъщност бушува в душата на Девата.

Срещите с Девата винаги са интересни, защото тя е съобразителна и остроумна и се отличава с логично мислене. Проблемът е обаче, че разговорите често се отклоняват на светлинни години от романтиката. Девата може да се чувства много по-комфортно, ако говори на тема, от която разбира, вместо да опознава вътрешния свят на човека отсреща.

Везни: 23 септември – 22 октомври

Престанете да клюкарствате

Представителките на този знак са много мили и нежни партньорки. Харесвани са от мъжете, защото умеят да се държат весело и непринудено в голяма компания. Този знак като цяло е много социален, което само по себе си е добре. Понякога обаче Везните се увличат и започват да се държат на романтична среща като на раздувка с приятел. Те обсъждат общите познати и споделят последните новини и клюки, забравяйки за основната си задача – да опознаят по-добре партньора.

Скорпион: 23 октомври – 21 ноември

Престанете да се състезавате

Зад женствения и прелъстителен външен вид Скорпионките често крият мъжки черти на характера. Те са решителни и смели и обичат да се състезават. Жената-Скорпион е уверена в себе си, тя е силна, властна и с целия си вид показва това. Понякога се увлича дотолкова, че сама не забелязва как полага всички възможни усилия да принизи достойнството на мъжа и да надделее над него. В любовните връзки тази дама винаги заема позицията на лидера, но на първа среща ще е разумно да отстъпи леко и да позволи на мъжа да се почувства силния в двойката.

Стрелец: 22 ноември – 21 декември

Не пийте алкохол на срещата

Стрелците са емоционални и малко мечтателни, те са способни да заразят с позитивизма си всички наоколо. На мъжете им е приятно и интересно да общуват с представителки на този знак, защото тези дами са много непринудени.

Свободолюбивите Стрелци по природа са авантюристи и обичат всичко спонтанно и необичайно. Страстта на тези жени към веселието може да превърне всяка среща в щур купон. Темпераментът и жаждата им за приключения могат да станат причина за интимна близост с кавалера още на първата среща, което да се отрази негативно на по-нататъшното развитие на връзката.

Козирог: 22 декември – 19 януари

Престанете да бъдете толкова категорични

Жената-Козирог живее в настоящия момент, не е склонна да се отплесва в мечти. Тя е прагматична и знае какво иска. Дори и отивайки на първа среща, Козирозите се надяват да намерят човек, с когото да започнат сериозна връзка. Ако обаче не усетят да прехвърча искра, тези дами моментално отрязват потенциалния кавалер, без да му дадат дори и намек за втори шанс.

Водолей: 20 януари – 18 февруари

Престанете да се влюбвате във всички наред

Жените-Водолеи са чаровни и привлекателни. Дори ако не са надарени от природата с красота, те пак се открояват в тълпата и предизвикват симпатия у околните. Те са много креативни, талантливи, но понякога и твърде мечтателни натури.

В любовния живот жената-Водолей обожава да строи въздушни кули, създавайки в главата си идеал за мъж. Тези дами са толкова влюбчиви, че понякога се забъркват в поредица от множество мимолетни връзки.

Риби: 19 февруари – 20 март

Престанете да товарите събеседника с проблемите си

Жената-Риби е женствена и романтична. Нейната сила е в нейната слабост. Тя изглежда много крехка и беззащитна, сякаш се нуждае от силен защитник. Това буди у мъжа желанието да се грижи за нея и да я закриля.

Проблемът е, че Рибите могат да прекалят с демонстрациите на слабост и да предизвикат у мъжа съжаление и съчувствие вместо рицарско отношение.