Автор
Woman.bg

Какво да очакват различните зодии през годината на Кучето

Има два календара за новогодишни предсказания – западния астрологичен и източния „животински“. Но какво ще стане, ако ги съчетаем? В тази статия ще прочетете какво могат да очакват различните зодиакални знаци през предстоящата 2018 г., годината на Кучето.

Овен в годината на Кучето

Овенът и Кучето ги обединяват честността и идеализмът. Позитивният характер на Овена му помага да се справя с тревожността, която е характерна за чувствителното Куче, затова общото настроение през 2018 г. ще бъде радостно и енергично. Кучето от своя страна ще сподели своя здрав разум и своето добросъвестно и детайлно отношение към задачите – предстои ви доста сложна работа, която ще даде отличен резултат и материално възнаграждение. Ще ви се наложи да взимате решения и да действате бързо, но обмислено. В отношенията с партньора ви очакват много емоции – постарайте се да разберете постъпките му, дори ако те понякога ви разочароват. Всички си имаме своите недостатъци, но в крайна сметка двамата ще останете верни един на друг.

Телец в годината на Кучето

Откритият и прям Телец се спогажда лесно с Кучето-реалист, затова събитията през 2018 г. ще се развиват динамично и конструктивно. Предстои ви да се заемете със задачи, които ще имат голямо практическо значение. Възможно е в проектите ви да се наложи да участват юристи.Можете да се справите с всички трудности, ако изключите от кръга си на общуване хората, склонни към агресивна критика. Не е нужно да прекъсвате окончателно връзката си с тях – просто не реагирайте и ги дръжте на почтителна дистанция. Но най-важното, което очаква Телеца през годината на Кучето, е голямата любов, в която и от двете страни ще се проявят чувства на щедрост и всеотдайност. Любовта прави Телеца свръхчувствителен – вие имате огромна нужда от нежност и ще ви подхожда само нежен и отдаден партньор.

Близнаци в годината на Кучето

Близнаците поради живия си темперамент може би трудно ще се спогодят с Кучето, което не винаги е уверено в себе си. Характерът на тази година ще е променлив за вас – периодите, изпълнени с енергия и ентусиазъм, ще се сменят с моменти, когато ще искате просто да поседите на спокойствие и да потъгувате малко. В работата са възможни ситуации, в които няма да търсите ефективни решения, а одобрението на околните – или пък ще бързате да помогнете на някого, забравяйки за собствените си интереси. Но най-важното, което очаква Близнаците през 2018 г. са отношенията с любимия човек. Вас не ви устройва да живеете сами – и и двамата го разбирате много добре.

Рак в годината на Кучето

Нежният, сърдечен Рак и чувствителното Куче – това е една от най-хармоничните комбинации. Новата година ще бъде изпълнена с общуване с други хора – вие сте търпеливи, внимателни, разбирате чудесно околните, но понякога ви се налага да криете собствените си чувства. Новите запознанства ще ви помогнат да напреднете в кариерата, да се издигнете на едно ново професионално ниво. Но най-важното, което ви очаква през годината на Кучето, е срещата с човек, когото смело можете да наречете „сродна душа“. Ако успеете да преборите първоначалните си съмнения и да проявите по-малко скептицизъм, тази връзка може да има много интересно бъдеще.

Лъв в годината на Кучето

Кучето е готово да стане верен спътник и помощник на силния, щедър и великодушен Лъв. През 2018 г. ще се срещнете с важни хора, чиито делови съвети ви съветваме да слушате внимателно. На работа могат да възникнат няколко сложни ситуации, но най-важното ще е да проявите честност и да не подведете партньорите, които ви имат доверие, дори ако за целта се наложи да пренебрегнете донякъде интересите си. Във всичко останало няма да има нужда от компромиси – годината обещава да бъде сполучлива, спокойна и плодотворна, както в професионален, така и в личен план.

Дева в годината на Кучето

През идната година Девите е добре да се съсредоточат върху задачите, които сякаш твърде активно навлизат в личното им пространство. За да възстановите оптималния баланс работа/личен живот, ще трябва да отстоявате границите си, да преодолявате предубежденията и да обсъждате открито сложните въпроси, да проявявате повече твърдост и увереност в себе си. Възможно е в обкръжението ви да има хора, които се грижат не за общите, а изключително за собствените си користни интереси. Ще трябва да преразгледате и някои аспекти от взаимоотношенията си с партньора – той ще бъде по-отговорен и грижовен, ако усети,че му имате довери и не се опитвате да контролирате всяка негова стъпка.

Везни в годината на Кучето

Вие се харесвате на хората, те ценят внимателното ви отношение, честността ви и приятния ви характер. Но през идната година бъдете по-предпазливи в конфликтни ситуации – възможно е някой да се опита да ви манипулира, знаейки, че не обичате кавги и сте готови на всичко, за да ги избегнете. Дипломатичният ви характер ви позволява да намерите изход и от най-заплетените ситуации, но се постарайте да не стигате до саможертви в опит да заслужите одобрението на колегите и началството. Най-важното, което ви очаква през годината на Кучето, е срещата със също толкова щедър, разбиращ и верен партньор като вас. Засега в личния живот вие май давате повече, отколкото получавате.

Скорпион в годината на Кучето

Енергичният Скорпион има добре развита интуиция, а от Кучето през идната година ще получи ценни качества като целеустременост и трудолюбие. Всичко това ще повиши позитивната ви нагласа и мотивацията, ще ви даде кураж и ще ви позволи да действате решително за постигане на целите си. На работа са възможни ситуации, в които ще се наложи да отстоявате правата си. 2018 г. ще ви накара да обърнете повече внимание на приятелските връзки – постарайте се да не пропускате нито една покана за рожден ден, театър, изложба или парти. На личния фронт са възможни позитивни промени, ако се научите да говорите по-открито за чувствата си.

Стрелец в годината на Кучето

Справедливият, добросъвестен и верен на идеалите си Стрелец и смелото предано Куче – двамата в комбина могат да спасят света! Но през идната година се постарайте да не надценявате силите си, да не изчерпите въодушевлението си. Учете се да приемате по-меко компромисите – ще избегнете много разочарования, ако бъдете по-малко категорични. В работата ще трябва да обърнете особено внимание на детайлите – не оставяйте важните задачи на самотек. В любовните въпроси обаче можете да си позволите повече лекомислие – не взимайте непременно на сериозно всички връзки и бурни признания.

Козирог в годината на Кучето

Козирогът умее да бъде щедър и открит с околните, но Кучето ще го научи да отстоява по-твърдо интересите си. Като цяло идната година ще бъде полезна за вас, ще направи мислите ви по-подредени, а постъпките ви по-ефективни. В работата държите по-скоро на чувството си за дълг, отколкото на материалния си интерес, но този път усилията ви ще бъдат възнаградени и финансово. Постарайте се да не навлизате в спорове по второстепенни въпроси. Най-голямо удовлетворение ще ви донесат не бизнес-проектите, а възможността да общувате с близки хора, да развеселите или утешите свой приятел. В любовта изглежда се страхувате да не се окажете в уязвима позиция и понякога криете чувствата си зад маска на ирония и безразличие. Този страх е безпочвен – любимият ви човек познава и цени златното ви сърце.

Водолей в годината на Кучето

През идната година ще ви се наложи неведнъж да действате според непредвидени обстоятелства, да се адаптирате бързо към променящата се ситуация. Може да потрябва да разплитате някакъв бюрократичен проблем. Ще се справите с проблемите с помощта на философския поглед върху изненадите, професионалния подход към новата информация и – разбира се – капка чувство за хумор. Вие умеете да дружите с хората, а в отговор можете да разчитате на подкрепа и помощ. Но най-важното, което очаква Водолея през годината на Кучето е качествената промяна в отношенията с любимия човек. Вие се нуждаете от стабилност – може би е време да направите голямата крачка и да потвърдите официално чувствата си.

Риби в годината на Кучето

Мислите ви изглежда са заети от любовна връзка, започнала неочаквано през текущата година. Винаги е приятно да се влюбиш, но първите силни усещания могат бързо да се сменят с въпроси, съмнения и пристъпи на ревност… Целия този неудобен „багаж“ ви го носи покровителят на новата година – Кучето, което е предано и щедро откъм чувства, но не винаги е уверено в себе си. Силната му страна е практичността, която може да ви послужи и в любовните въпроси. Заемете се с текущите си житейски грижи, започвайте нови проекти, не се поддавайте на мързела и на песимизма и най-важното – постарайте се да не трупате предположения за това как ще се развие тази връзка. Гледайте по възможност да се наслаждавате на общуването с любимия човек тук и сега, а другото го оставете на провидението.