Автор
Десислава Недева

Какво означава, ако имате тези букви на дланта си?

Много хора вярват, че съдбата на човек е записана върху линиите на лявата му длан. Ако се загледате по-внимателно в ръцете си, ще забележите, че можете с лекота да откриете някои букви от латинската азбука. Всъщност ще го направите, ако сте сред онези специални хора, чиито линии на ръката формират определени букви.

Колкото по-ясно очертана е буквата, толкова по-ярко ще изявявате чертите от характера на съответното значение. Вижте как се интерпретират инициалите, които откривате върху своите длани:

М – Това е буквата, която се открива сред най-много от жителите на планетата. Нейните притежатели ще имат повече от една възможности в този живот, за да изпълнят своята мисия. Основната им цел е да не изпускат нито една от тях. Ако успеете да откроите две букви „М“ върху дланта си, това означава, че ще имате необикновена съдба. Притежавате силна интуиция, на която трябва винаги да се осланяте, ако искате да бъдете успешни в делата си.



N – Хората, които имат изписана буква „N” върху една от дланите си, са интровертни и мистериозни личности. Те биха били най-успешни, ако притежават и развиват свой собствен бизнес.

A – Буквата „A” от вътрешната страна на ръката ви, е сигурен знак, че сте големи късметлии, но само в случаите, когато поемете инициативата в свои ръце. Тя също е предупреждение да се пазите от хора, чието име започва с тази буква, защото те ще ви пречат да бъдете щастливи и успешни. Вие ще им гласувате огромно доверие, а те в един момент ще ви предадат.

F – Притежателят на тази буква върху ръката си няма да може да се похвали с умерен и спокоен начин на живот. Най-голямо нещастие ще му причинят хора, чиято фамилия започва с буквата „Ф“.



G – Сигурен знак за упорит човек с твърд характер. Ако иска да постигне успехи и почести, той не трябва да въвлича членове от семейството си в неговия бизнес. Добре е да бъде малко по-внимателен, когато става въпрос за любов и романтика. Сърцето му ще бъде разбито от някой, който носи име, започващо с буквата „Г“.

D – Човек, който има изписана буквата „D” върху своята длан, остава твърде зависим от обстоятелствата. Той е прекалено чувствителен, със специфична нервна система и е склонен към периоди на депресия. Той трябва да се научи да гледа по-ведро на живота, да бъде малко по-твърд и дебелокож и да не се страхува да помоли за помощ, когато има нужда от нея.

U – Това е буква, чийто притежател е истински късметлия. Има едно условие обаче – буквата не трябва да се намира в основата на неговия палец. Ако все пак я има очертана точно на това място, това е сигурен знак, че ще живее до дълбока старост.



R – Хората, които носят буквата „R” върху дланта си, трябва да се въздържат от поемането на рискове и безразсъдното впускане в нови предизвикателства. Те винаги разчитат на късмета си, който обаче все някога ще им изневери и в един момент това ще се окаже фатално.

L – Тези от вас, които получават всичко в живота си с лекота, вероятно имат изписана тази буква на ръката си. Те жадуват за свобода и са големи галеници на съдбата, които изключително бързо реализират своите цели. Освен това те имат заложени по рождение дарби и таланти, особено в случаите, когато тази буква е съставена от линията на живота и линията на ума.

X – Тази буква се среща изключително рядко, изписана върху дланите на хората, затова нейните притежатели са мистериозни и интересни натури, които привличат другите като с магнит. Те носят един особен чар и харизма, които им помагат да бъдат успешни в живота, въпреки своите странности. На един етап от своето съществуване, носителите на буквата „X” ще направят важно откритие, което ще послужи за напредъка на човечеството.

Четете още: Това са цветовете, които придават сила и мощ на всяка една зодия