Автор
Woman.bg

Какво ще ни донесе годината на Жълтото куче?

Времето, в което ще си кажем довиждане с Червения огнен петел, наближава, а на негово място ще посрещнем с вяра и нови надежди за бъдещето добродушното куче.

Сами се досещате, че думата ни е за Китайския хороскоп, който в последно време придобива все по-голяма популярност и по нашите земи. Сюблимният момент, в който ще приветстваме годината на Жълтото земно куче, ще настъпи в първите часове на 16 февруари 2018 г.

Обсебени от любопитство решихме да надзърнем малко по-отрано в тайнството на китайската астропрогноза и да видим какво може да ни донесе тази мила животинка, заслужено спечелила си през вековете званието „най-добър приятел на човека“.

Финансов успех

Най-сетне! Жълтото куче обещава на всички така дългоочакваното материално стабилизиране. Чувството за финансова несигурност ще изчезне, а длъжниците ще успеят да се разплатят с дълговете си. Усилията, положени през годината на петела, ще бъдат справедливо възнаградени. Това не означава обаче, че от небето ще започнат да валят зелени хартийки и златни монети, но със сигурност означава, че паричките ще зарадват всеки, който е положил необходимото трудолюбие и упоритост.

Хармония в любовния живот

Кучето обича мира и спокойствието. Ето защо при влюбените двойки то ще внесе разбирателство и хармония във взаимоотношенията. Много от връзките ще се стабилизират, а тези, които търсят нова любов, ще я открият. Вероятността тази година необвързаните да срещнат своята сродна душа е доста голяма.

Всичко излиза на светло

През 2018 г. е добре да бъдем по-дружелюбни и търпеливи едни към други, да проявяваме повече деликатност и съобразителност в отношенията си с околните. Само така бихме могли да се почувстваме вътрешно удовлетворени и в хармония със себе си и света. Лицемерието, фалшът и измамите ще ни изиграят лоша шега, ако си позволим да прибегнем до тях. Колкото и да се опитваме да мамим, лъжем и „мажем”, в даден момент всичко ще излезе на светло. Ако пък се окаже, че ние самите сме били жертва на измама, злосторникът със сигурност ще стане ясен и ще получи заслуженото.

Уют и комфорт

Кучето ще ни донесе и много уют в дома и комфорт в душите. То обича топлината и е верен пазител на дома. Така че домът за вас тази година ще се превърне в едно от най-милите и красиви кътчета за отмора и вдъхновение.

Доверие

Ако в отношението си към околните и положения труд проявявате откритост, честност и лоялност, със сигурност ще бъдете подобаващо и достойно оценени. Кучето обича искрените и приятелски настроени към него хора. Ето защо качества като горните ще ви донесат само позитивни емоции, доверие към вашите способности и качества, разбирателство и успехи.

Успех

Годината на Кучето ще ви помогне за постигането на целите и желанията, към които толкова всеотдайно и целенасочено сте се стремили. Колкото повече иновативност, активност и креативност проявите, толкова повече усилията ви ще бъдат възнаградени.

Здраве

Каленото и силно четириного няма да ни позволи да се разболеем през тази година. Но от своя страна е добре да проявим силен дух и да се разделим с вредните си навици. Кучето не обича миризмата на алкохол и цигари, така че имайте едно наум.

Пътешествия

Най-добрият приятел на човека е страстен любител на природата и пътешествията, а това означава, че има голяма вероятност през идващата година да се отдадете и вие на тях, да спечелите много нови и хубави приятелства, да натрупате нови впечатления, да обогатите общата си култура и познания за света и живота.

Доброта и състрадателност

Незлобливост, благодарност, вярност, саможертва, преданост, кураж и великодушие. Това са качествата, с които четириногите ни събратя обогатяват живота ни, правейки ни по-добри, мъдри и състрадателни. Затова и в годината на Кучето тези, които отворят сърцата си за доброто и красивото, ще се чувстват най-щастливи и облагодетелствани от дружелюбността на кучето.