Автор
Весела Георгиева

Какво трябва да направи всяка зодия, за да промени живота си още тази есен!

Септември влезе в своите владения. А с него и есента - във въздуха се носи аромат на печени чушки, шума и нежен дъжд. В края на лятото идва моментът на равносметка. И на поставянето на нови цели. Вижте какво трябва да промените, според зодията, за да бъдете щастливи и успешни.

Овен
Обмислете добре приоритети си. Сега е моментът да решите кое е най-важното нещо за вас. Фокусирайте се върху онова, което искате да постигнете. Не се разсейвайте. И действайте.

Телец
Скъпи Телци, приятелите са важни за вас. Но сега е моментът да решите кои от тях искате да оставите в кръга си и с кои искате да се разделите. Почистете приятелския си кръг и отворете място за нови запознанства.


Близнаци
Близнаци, вие винаги носите поне две дини под една мишница. Сега обаче ще трябва да направите избор. Отговорете си на въпроса дали сте доволни от това, което имате и от мястото, на което се намирате. Или е време за промяна.

Рак
Скъпи Раци, да, вие обичате високите стандарти. Но може би трябва да ги преосмислите. Не се примирявайте с по-малко от това, което искате и заслужавате. Но и не очаквайте космически решения от хората до себе си.

Лъв
Скъпи Лъвове, нали знаете - не прави на другите това, което не искаш да направят на теб. Задайте си въпроса дали това сте вие, това ли искате, така ли искате да живеете? Ако е да, тогава давайте смело напред.


Дева
Трябва да преоцените кариерата си. Задайте си въпроса дали наистина ви носи спокойствие и удовлетворение или сте на това място само защото е нещо, което преди сте искали.

Везни
Скъпи Везни, връзката ви нещо не върви. Задайте си въпроса дали сте с този човек, защото си пасвате идеално или просто защото той е бил на място, където сте стигнали в един момент. Може би вие трябва да продължите в друга посока?

Скорпион
Трябва да преоцените живота си. Но кардинално. И да вземете решение за промяна. Сега е моментът да действате решително. Не забравяйте - животът си ваш, живейте го така, че да сте щастливи и удовлетворени.

Стрелец
Трябва да преоцените своите ценности. Запитайте се дали имате реална преценка за света или имате нужда от сверяване с реалността.

Козирог
Имате цели? А вървите ли към тях? Ако сте се отклонили от правилния път, сега е моментът отново да влезете в него. Бъдещето ви зависи само от вас.

Водолей
Трябва да преоцените самите себе си. Погледнете се в огледалото и си отговорете дали харесвате човека в него. Може би е време да промените нещо в себе си. Може да е нещо малко, може да е нещо съвсем незабележимо...

Риби
Трябва да преоцените целите си. Запитайте се дали сърцето ви е отдадено на крайната ви цел или това, което наистина искате, е нещо съвсем друго.