Автор
Десислава Недева

Картите Таро разкриват какъв ще бъде месец август за всяка една зодия

Овен – Асо Чаши

Месецът ще бъде изключително емоционален за представителите на зодия Овен. За съжаление едва ли ще тези трепети ще бъдат особено любовни, затова по-добре си подгответе един стек носни кърпички, за да не изпадате в неловко положение. Запазете спокойствие, нищо драматично не ви очаква, просто ще бъдете по-чувствителни и ще си поплаквате за всичко. Дори дребно разочарование като счупен нокът, ще предизвика ред сълзи и лошо настроение.



Телец – Луната

Месецът не е особено подходящ да взимате важни решения и да правите грандиозни промени в живота си. Възможно е да не виждате нещата в истинската им светлина и да се заблуждавате по отношение на хора и обстоятелства. Интуицията ви работи на пълни обороти и е добре да обърнете внимание на сънищата си, защото там може да получите отговор на жизненоважен проблем, който се опитвате да решите от години. Но ако трябва да започнете нова работа или да подписвате важни документи, по-добре го оставете за септември.

Близнаци – Магът

Всичко е във ваши ръце през този месец, Близнаци. Дали ще успеете в дадено начинание или ще се провалите, зависи единствено от усилията, които положите и инициативата, която предприемате. Ако искате да създадете нов дом – сега е моментът. Имате подкрепата на звездите и всичко ще ви върви по мед и масло. Умът ви е остър, словото – плавно и убедително, движенията – ловки. Всички ви гледат отстрани и ви се възхищават, не ги разочаровайте.



Рак – Осмица Чаши

Юли не беше особено благосклонен за Раците, но сега е време, в което те трябва да се научат да контролират емоциите си, да преглътнат болката и обидата и да продължат напред. Борете се за своето щастие, защото ако вие не се стремите към него, никой друг няма да ви го поднесе на тепсия. Ще ви бъде трудно, но е време да продължите напред. Независимо дали става въпрос за напускане на изчерпила се връзка или работа, която не ви удовлетворява, трябва да проявите смелост и да следвате своя път.

Лъв – Десетка Жезли

Работа и пак работа. Това очаква лъвовете през най-отпускарския месец от годината. Те са поели много ангажименти и макар товарът вече да им тежи на плещите, няма на кого да го прехвърлят, Просто трябва да си изпълнят задълженията, колкото и неприятни да бъдат някои от тях. Ако започнете да не се чувствате добре физически, помислете си дали не се преуморявате напоследък, защото определено имате склонност да надценявате възможностите си. Имате цял живот пред себе си да се доказвате, не е нужно да всичко да се случва наведнъж.



Дева – Кралица Пентакли

Всички знаем за достойнствата на жената Дева. Тя е сръчна домакиня, оправна майка и едновременно с това работи наравно с мъжете и напредва в кариерата. През този месец тя ще прави всичко това с удоволствие и завидни резултати. Независимо дали е избрала да си стои вкъщи и да се занимава с градинарство през свободното си време или ще стои до късните часове в офиса, за да е сигурна, че всички сделки ще завършат успешно, удовлетворението, което ще изпитва за добре свършената работа ще топли душата ѝ и ще я зарежда с нови сили и оптимизъм да даде най-доброто от себе си.

Везни – Жрецът

Месец август ще бъде съдбовен за представителите на зодия Везни. Очаква ги среща със сродната им душа. Тя ще се появи в живота им, за да им предаде някакво познание, да ги научи на нещо, което трябва да усвоят, за да продължат напред. Всичко това няма да бъде така директно поднесено, както ви звучи в момента, но е важно да подходите осъзнато в тези взаимоотношения, за да израснете духовно. Имайте предвид, че когато урокът е научен, съдбата може да ви раздели с този човек със същата скорост, с която ви е и събрала.

Скорпион – Паж Жезли

Август ще бъде месецът на изненадите за представителите на зодия Скорпион. За щастие тези изненади ще са от приятните. Ентусиазмът, който ще ги обземе от получаването на дълго чакано съобщение, новина или разговор с любим човек, ще ги изстреля направо в космоса. Дори да не получите подобен подарък отвън, може да очаквате позитива промяна вътре във вас. Настроени сте приключенски и сте готови да изследвате и покорявате нови земи и да опитвате нови неща. В общи линии този месец изобщо няма да ви се налага да скучаете.

Стрелец – Двойка Чаши

Август ще бъде изключително комуникативен месец за Стрелците. Независимо дали става дума за любовни взаимоотношения, бизнес партньорство или приятелство, хармонията и балансираното обединение на двете страни ще е основният лайтмотив в тяхното ежедневие. Когато общувате с някого, ще усещате, че наистина се свързвате с този човек, разбирате се без думи, имате общи интереси, сякаш срещате своето второ „Аз“. Симбиозата помежду ви е поразителна и заедно можете да покорите света.



Козирог – Четворка Жезли

Август ще бъде като уютен дом за представителите на зодия Козирог – топъл, светъл, вдъхновяващ. Ще имат много поводи за празници и веселие и ще се отдадат на заслужена почивка. От началото на годината Козирозите имаха нелеки периоди, в които трябваше да доказват своите качества, но ето, че денят или по-точно месецът на разплатата настъпи. Отпуснете душата си и не мислете за работа, за да не прегреете. Всеки има нужда да разпусне малко, дори и Козирогът.

Водолей – Силата

Месецът няма да бъде нито толкова лек и приятен, нито отпускащ и релаксиращ, колкото си го представяхте. Ще трябва да се съобразявате с другите, да подтискате гнева си и да правите компромиси със себе си в името на общото благо. Да, със сигурност ще ви е трудно, но в подобни неблагоприятни условия е важно да си напомняте, че в крайна сметка усилията ви ще бъдат възнаградени. А вие ще сте развили най-висшите човешки качества – дипломация, дисциплина и търпение.



Риби – Рицар Мечове

Август няма да бъде време за отдих и почивка за Рибите, а напротив – за действие. Прекалено дълго сте живели в самосъжаление, илюзии, недоизказани думи и сълзи. Дошъл е моментът, в който да се вземете в ръце и да сложите картите на масата. Преглътнете чувствата си и кажете нещата така, както ги усещате. Ще видите какъв товар ще ви падне от плещите, само защото сте се осмелили да говорите. Действайте смело, живейте активно и целувайте бързо. Само тогава ще бъдете наистина щастливи и удовлетворени от живота, който ни е даден тук и сега и нямаме много време да чакаме да ни се случи.

Четете още: Ето кои 3 зодии ще бъдат целунати от Бога през месец август