Автор
Христина Кирилова

Картите Таро знаят: През 2023 г. Русия ще сключи важно споразумение и ще настъпят кардинални промени

Днес светът е едно много объркано място, в което войната не е забравен метод за "разчистване на сметки" и придобиване на власт. Тъжно, нелепо, несправедливо...много думи могат да бъдат използвали в момент, в който две или повече страни воюват и все ще бъдат недостатъчни да опишат ужаса, през който минават толкова много хора. И във времена като тези, картите Таро могат да внесат яснота какво ще се случи и ще се промени ли ситуацията към по-добро. Защото войната никога не е решение и трябва да спре час по-скоро. Ето какво ще се случи през 2023 г, според магическите карти:

Началото на годината за Русия ще бъде белязано от силна връзка, ще се случи голямо събитие, което ще прикове вниманието на цялата държава, всички ще са пред екраните в очакване на важни новини. В началото на пролетта съществува опасност от епидемия, ще има много болни, но без смъртни случаи. Болестта няма да застигне само тези със слаб имунитет, но и хората с разклатена психика.

Войната ще се окаже все по-изтощителна, липсата на сигурност ще бъде все по-осезаема, но насилието ще продължи. Никой няма да намери смелост и сила да наруши обществения ред и волята на нападателя.

Русия ще бъде все по-зависима от военните, а ролята на църквата само ще нараства, религиозните събития ще бъдат все по-важни. През 2023 г. в Русия ще се роди ново революционно изобретение, а в създаването ще участва жена.

Началото на годината със сигурност ще бъде трудно за страната, ще има големи промени в политиката и управлението. Картите показват, че много хора ще трябва да се откажат от обичайни за тях неща.

Ситуацията с войната ще се промени, защото Русия ще сключи важно споразумение, което ще сложи край на "специалната операция". Документът ще бъде подписано от военен. Някои от подробностите в споразумението ще останат неизвестни за хората, но като цяло страната ще празнува, защото войната ще свърши.

Четете още: 5-те зодии, които се влюбват за един миг