Автор
Ева Геoргиева

Китайски хороскоп за 2023-та: Зодия Кон

Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е за представителите на зодия Кон. Това са хората, родени през 2014, 2002, 1990, 1978, 1966 и 1954 година.

За конете 2023-та ще бъде година на добро здраве и финансов просперитет. Ще имате късмет във всичко, свързано с пари. Ще намерите нови източници на доходи, които ще ви донесат много в бъдеще.

Съветът от Вселената към вас е да бъдете по-позитивни. Ако продължавате да мислите за лошите моменти от миналото, те само ще отнемат от радостите ви в настоящето. Позволете си да се радвате на живота и да вземете от него всичко, което той ви предоставя.

В годината на водния заек тези от вас, които имат сключен брак, ще намерят нови начини да подсилят връзката си със своя партньор. Ще бъдете уверени и готови да направите всичко необходимо, за да запазите щастието в семейното гнездо. Последните месеци са били трудни за отношенията ви, но това е на път да се промени.

За конете, които още нямат половинки: тази година ще ви донесе късмет. Дълго сте чакали да намерите правилния човек, но сега звездите са на ваша страна и ви предстои нова и красива любов. За да стане това, ще трябва да излезете от вкъщи и да се запознаете с нови хора. Един от тях е вашият човек!

Главна тема за 2023 г. за конете е да се научат да обичат себе си повече. Когато знаете колко струвате и имате самочувствие, ще можете да манифестирате най-добрия за вас партньор.

В работата ще ви върви. Ще има промени, но за вас ще са за добро. В началото на годината ще срещнете трудности, но нещата бързо ще се оправят. Не губете кураж! Ако имате страст към нещо и сте искали да го опитате отдавна - 2023-та е моментът за това! Действайте без притеснения и това ще ви донесе щастие и успех!

Като цяло - добра година за конете. Бъдете внимателни с финансите си. Ще има месеци, в които ще разполагате с доста пари, и други, в които ще има неочаквани разходи. Концентрирайте се върху любвния и социалния си живот и всичко ще се подреди!