Автор
Ева Геoргиева

Китайски хороскоп за 2023-та: Зодия Маймуна

Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е за хората, представители на зодия Майнуна. Вие сте родени през 2016, 2004, 1992, 1980, 1968 и 1956 година.

Маймуни, тази година ще бъде успешна, спокойна и благословена за вас. Ще имате мотивацията да положите усилия във всеки аспект от живота си, а това ще ви донесе много щастие. Приятелите и семейството ви ще се гордеят с вас и ще ви подкрепят във всичко, което правите.

Колкото повече усилия полагате, толкова повече успехи ще жънете. Досега сте се страхували от непознатото, но сега е моментът да отворите съзнанието си и да се хвърлите в новото с главата напред.

Ще има много промени в живота ви, но те ще са за добро. Най-после ще намерите баланс между работата и личния си живот.

За тези от вас, които са влюбени, годината ще е много добра. Фокусирайте се върху комуникацията с партньора си и отношенията ви ще се задълбочат. Досега ви е било трудно да изразявате себе си спокойно, но това ще се промени.

За тези от вас, които още нямат партньор, тази година ще е малко по-различна. Ще трябва да проявите търпение, тъй като още не сте готови за сериозна връзка. Вселената ви съветва да не прибързвате, тъй като накрая ще се разочаровате. Бъдете търпеливи и работете върху себе си.

Тези от вас, които са в нови връзки, ще се наслаждават на страст и любов. Сега е моментът да създадете своята приказка с партньора си, но ви съветваме да положите усилия да опознаете човека насреща, преди да се хвърлите в дълбокото. Не игнорирайте червените флагове - това винаги води до лоши последствия.

В кариерен план досега не ви е вървяло, тъй като не приемате нещата насериозно. Тази година това може да се промени - звездите ще са с вас. Концентрирайте се върху работата си и върху постигането на целите си. Ако имате съмнения за правилната посока на развитие потърсете специалист, който да ви помогне.

Като цяло - трябва да вярвате повече в себе си и способностите си. Дайте път на креативността си, за да можете да се развиете. Поемайте рискове и излезте от зоната си на комфорт. Това е единственият начин да постигнете целите си.