Автор
Ева Геoргиева

Китайски хороскоп за 2023-та: Зодия Змия (видео)

Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е за представителите на зодия Змия. Това са хората родени през 2013, 2001, 1989, 1977 и 1965 година.

Змии, тази година ще донесе в живота ви сериозни промени. Нещата най-после ще се подобрят, а усиленият ви труд ще бъде оценен. Позитивната промяна ще влезе в живота ви като лъч светлина. Ще срещнете нови хора, които ще ви помогнат да преоткриете света и да тръгнете на нови приключения!

Съветът на Вселената към вас е да спрете да се съмнявате в себе си и да продължите да се движите уверено по пътя си. Животът ви е във вашите ръце - ваша отговорност е да го направите по-хубав и да му придадете смисъл. Знаете кое е най-добре за вас - направете го!

Ако сте сгодени и търсите подходяща дата за сватба - тази година ще ви предостави много възможности. 2023-та ще е изпълнена с любов, романтика и щастие за змиите. Дори и тези от вас, които нямат половинки, най-после ще намерят единствения.

В миналото може да ви е било трудно да отделите време на партньора си, но и това ще се промени. Тази година ще имате възможност да прекарате много време с половинката и това ще донесе нови вълнения във връзката ви. Ще можете и най-после да постигнете баланс между професионалния и личния си живот.

За тези от вас, които са в брак - не прибързвайте с решението да имате деца.

На работното място може да срещнете затруднения. Силно вероятно е да се появи колега, с който да се състезавате за нещо. Въпреки трудностите, вие ще успеете да се стъпите здраво на краката си. Внимавайте какво споделяте с колегите си - някои от тях може да се опитат да ви злепоставят пред останалите. Слушайте интуицията си и стойте далеч от хората, които усещате, че са интриганти и не ви мислят доброто.

Ако имате собствен бизнес, тази година е чудесна за разрастването му. Звездите са на ваша страна и всичко ще ви върви по вода!

Като цяло - много добра година за представителите на зодия Змия. Бъдете внимателни на кого се доверявате, концетрирайте се в работата и обръщайте внимание на партньорите си - ако успеете, всичко ще бъде наред!