Автор
Ева Геoргиева

Китайски хороскоп за 2023-та: Зодия Заек

Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари. Ако сте родени през 2011, 1999, 1987 или 1975, 1963 и 1951г. вие принадлежите към този заодиакален знак. Заекът е символ на дългия живот, мира и просперитета, така че 2023-та ще бъде хубава година за всички ни.

Тя се намира в "ин" енергия - пасивната енергия във Вселената - което означава, че би трябвало да е спокойна и да донесе време за размисли и тишина. Хората, родени в годините на заека, са бдителни, с бърз ум и изобретателни. Те са и най-нежният и чувствителен знак в китайския хороскоп. Най-подходящи знаци за техни партньори са козите, кучетата и прасетата.

И така, 2023-та е годината на Зайците. За съжаление се смята, че в рождената си година вие сте обидили митологичния бог Тай Суй, така че ви очакват доста предизвикателства и промени. Съветът към вас е да бъдете много внимателни във всеки аспект от живота си.

Препоръчва ви се да избягвате големите промени, като например брак или стартиране на нов бизнес. Трябва да сте предпазливи в решаването на проблемите и комуникацията си с отаналите, а за успех се препоръчва да носите червено бельо и чорапи, които би трябвало да намалят лошия ви късмет. В работата, въпреки всичко ще ви върви, стига да полагате достатъчно усилен труд и дори е възможно повишение.

В социален и романтичен план, тази година ще предостави нови възможности, тъй като заекът е познат като нежно и любвеобилно животно. Любовта за него е важна, а от всички знаци в китайския хороскоп той е може би единствения, който наистина има нужда да е постоянно сгушен в някого.

За тези от вас, които са във връзка, първата четвърт от годината ще бъде успешна. Ще се чувствате добре в компанията на партньора си и ще успеете най-после да разберете нуждите му. Любовният ви живот ще е страстен и удовлетворяващ. Ако все още нямате половинка, шансовете да срещнете някого през 2023-та са големи.

За зайците със сключен брак годината може да е тежка. Ще срещнете проблеми, но сега е добър момент да потърсите професионална помощ за тях. Идете на консултация при терапевт с партньора си и лека полека нещата ще се наредят.

В работата ще ви върви, звездите са на ваша страна. Кариерата ви ще потръгне и ще имате възможност да изградите връзка с успешни хора, които ще ви помогнат. Възможно е да срещнете и чужденци, които да ви помогнат да разгърнете бизнеса си в чужбина. Ако искате да промените кариерата си, 2023-та не е подходяща за това. Останете на сегашната си работа и се опитайте да й се насладите. Фокусирайте се върху позитивното, а не върху негативното.

В здравословен план всичко ще е наред, стига да сте внимателни. Ако се занимавате професионално със спорт, се опитайте да се предпазите от контузии. Възможно е да се нараните лошо.

Като цяло - за зайците годината няма да бъде най-леката, но във втората й половина нещата ще започнат да се подреждат и ще се отворят нови перспективи. Бъдете търпеливи и не губете вяра!