Автор
Десислава Недева

Кои 3 зодии имат „най-слаби ангели“?

Случвало ли ви се е ентусиазирано да обяснявате на някой как сте срещнали мъжа на живота си, докато сте чакали на опашка в банката и той ви е поискал телефонния номер, а отсрещната страна да възкликне отегчено: „Леле, доста бързо се влюбваш“? Ако отговорът е „да“, то вие определено сте една от следните 3 зодии:

Близнаци

Жената Близнаци е от онези момичета, които могат да завържат приятен разговор с всеки един мъж на партито, дори онзи странен тип, който стои в ъгъла и гледа в една точка. Ако усети същият податлив на разговори и закачки младеж, тя мигновено си мисли, че е лудо влюбена и целият й свят се оцветява в розово. За нея е много важно винаги да има човек до себе си и дори той да бъде далеч от идеалът й за перфектното гадже, тя няма да го зареже от страх да не остане сама.

Рак

Раците живеят в свой собствен свят и ако срещнат човек, който не се опитва неистово да ги измъкне от там, те ще се врекат във вечна вярност още на следващия ден... Как така на следващия ден? Направо на минутата са нахлузили брачната халка и булото и тичат в галоп към олтара...Е, не наистина, разбира се, това се случва само в мечтите им. Да мислят логично не е силната им страна в любовните афери, затова емоцията е основният двигател и задвижва с лекота процеса на влюбване. Чувството им за несигурност също играе съществена роля, тъй като когато са в близки отношения с някой, те могат да им доверят целия си свят.

Везни

Везните са спокойни и уравновесени и имат тенденцията да виждат живота през розови очила. Същото се отнася и за хората – ако ги попитате какво мислят за някой, който вие смятате за пълен кретен, те ще ви изброят поне десетина положителни качества и ще спрат до там, защото трудно виждат недостатъците, особено в противоположния пол. За жената Везни, която също като Близнаците блести със социалните си умения, хармонията е от съществено значение за идеята й за перфектен свят. А без подходящ партньор, хармонията за тях е непостижима. Дипломатическите й качества правят намирането на този партньор не особено трудно, затова да видите самотна Везна, която се разхожда по улиците тъжна и угрижена, е безкрайно рядко явление. Сигурно жителите на Сахара виждат по-често снежинки, отколкото ние жена Везни без партньор, в който да е лудо влюбена.

Четете още: Трите зодии, които знаят как да накарат една жена да остане