Автор
Десислава Недева

Кои са 6-те най-горещи зодиакални двойки

Въпреки че е напълно нормално страстта между двама души да се изпарява малко след медения месец и рутината и еднообразието да си казват думата, има двойки, които съумяват да поддържат пламъка помежду си. Понякога това се дължи на положени старания и усилия и от двете страни, но нека не се лъжем, в повечето случаи говорим за характер. Има хора, по-страстни и чувствени по рождение, за които не е трудно да вилнеят в любовното ложе. Други са по-скучни и обрани и това автоматично прави поддържането на адреналина в спалнята мисия невъзможна.

Нека видим кои зодиакални двойки сформират най-горещия тандем, чиято страст оцелява въпреки времето.

Близнаци и Стрелец

Позитивни, весели и винаги готови за приключение, Близнаци и Стрелец са може би най-добрата двойка, която можете да си представите. И двата знака се адаптират бързо и са отворени да опитват нови неща, което автоматично ги прави близки като натура. Заради склонността си да живеят за момента, между тези двама души рядко се нагнетява напрежение или стрес. Те се носят на крилете на любовта до последната глътка въздух.

View post on Instagram
 

Телец и Рак

Повече от всички други знаци, тези две зодии бленуват за комфорта и сигурността в една връзка. Когато тези двамата се вземат, те задоволяват всички си нужди напълно и отдадено един към друг. Не се учудвайте, ако предпочетат да прекарат цял един ден под завивките, отколкото да извършват каквато и да е друга дейност. Отстрани може да ви изглеждат скучни, но няма по-силна и страстна връзка между двама души, както тази между Рак и Телец.

View post on Instagram
 

Овен и Лъв

Когато Овен и Лъв се съберат на едно място, можете почти да видите фойерверки в небето. Въпреки че и двата знака притежават силно его и обичат да се налагат, всъщност успяват много добре да мелят брашно заедно. Те споделят еднакви ценности и подхождат със страст към всяко едно начинание. Сексуално, това е най-перфектният тандем, за който се пишат любовни романи с не малко еротични сцени в тях. Понякога съседите може неволно да станат свидетели на бурни скандали, но денят им винаги приключва с отдаденост, енергия, оптимизъм и продължителен секс за сдобряване.

View post on Instagram
 

Близнаци и Везни

На пръв поглед това може да ви се стори като най-нестандартната двойка, но докато и двата знака са силни привърженици на изненадите, точките са в тяхна полза. Както Близнаците, така и Везните са силно социални и харизматични личности, затова в тандем изглеждат още по-очарователни. Няма как да подминете такава двойка, без да изпаднете в умиление. И двамата обожават да демонстрират привързаността си един към друг и на публични места, но го правят по най-сладкия и романтичен начин, който не предизвиква отвращение.

View post on Instagram
 

Водолей и Стрелец

Когато съберете двама смели и любознателни индивида, получавате една неочаквано добра комбинация. Няма по-големи авантюристи и експериментатори от Водолея и Стрелеца, затова само може да си представяме какъв е сексуалният им живот и да цъкаме с език укорително. Връзката им обаче рядко се основава само на сексуалното привличане помежду им. И двамата ценят високо свободата и личното си пространство, поради което взаимоотношенията им са все така свежи и вълнуващи.

View post on Instagram
 

Риби и Скорпион

Тук имаме връзка между два водни знака, а тази стихия, както знаем, се свързва основно с дълбоката емоционалност и дива чувственост на нейните представители. Вероятно се чудите дали не са прекалено емоционални и двамата, за да просъществуват като двойка, без да живеят в постоянна драма. Няма за какво да се притеснявате. Тези двама души създават такава тясна връзка помежду си, че тя е на практика неразрушима. А с времето става още по-автентична, чиста и изпълнена със страст и пламенни моменти на интимност.

View post on Instagram
 

Четете още: Венера влиза в Телец увеличава любовта и насладата