Върху характера на човек влияят редица фактори. Те са не само семейство, социална среда и житейски опит, но също и зодиакалният знак, под който човек е роден, твърдят астролози.

Затова силната ревност от страна на половинката ви може да се окаже, че се дължи не на предишен болезнен опит, свързан с изневяра, а на зодията му. А кои са най-недоверчивите в зодиака, може да видите в следващите редове:

Скорпион

Скорпионите са изключително чувствени. С представител на тази зодия ви очакват горещи и страстни нощи, но трябва да сте подготвени, че всяко удоволствие си има своята цена. В случая със Скорпионите - това е ревността. Ако искате да бъдете с мъж Скорпион, трябва да се въоръжите с търпение, за да понесете неговата огромна ревност. Те са пословично подозрителни и черногледи. Винаги си представят най-лошите сценарии и сякаш са в постоянно очакване да бъдат предадени и някои да им забие нож в гърба. Поради това и може би не е учудващо, че все дебнат половинката си.

Лъв

Лъвовете са изключително самовлюбени и винаги желаят да бъдат център на вниманието. Тези им качества съвсем естествено се проявяват и в личен план. Ако един Лъв усети, че половинката му дори само за секунда заглежда някой друг мъж, бъдете сигурни, че ще стане страшно. Лъвът ще приеме това като удар по своето его и бъдете сигурни, че няма да го забрави. Не само, че дълго ще го помни, но и ще започне постоянно да ви следи, за да се увери, че "предателството" ви няма да се повтори.