Автор
Десислава Недева

Кои са причините за раздяла според зодията ви?

Нека бъдем честни. Повечето от нас имат прекалено високи изисквания за всеки елемент от нашия живот. Същото се отнася и за любовта.

Оказва се, че зодиакалният знак на човек говори повече от думите за това какво може да понесе в любовта и кое в крайна сметка е причина за раздяла.

Овен

Овните са самоуверени и целенасочени и имат нужда да бъдат заобиколени от хора, притежаващи подобни характеристики. Ако не сте толкова самоотвержени обаче, за вас няма място в живота на тези силни личности.

Телец

Стабилни и предпазливи, Телците биха приели всеки по-стремителен човек около себе си като заплаха за спокойното им съществуване.

Близнаци

Най-очарователните и магнетични от всички зодиакални знаци. Партньор, който би предпочел да си остане вкъщи в събота вечер, определено ще помрачи иначе процъфтяващия социален живот на Близнаците.

Рак

Раците са честни и лоялни. Семейството и приятелите са от първостепенно значение за тях. Партньор, който не харесва или не оценява достатъчно високо фамилията на Рака, ще бъде изтрит от семейния портрет...завинаги.

Лъв


Може да откриете всеки Лъв там, където има парти и забаление. Ако вие сте интроверт до мозъка на костите си, това определено би била съществена причина за прекратяване на вашите взаимоотношения.

Дева

Никоя Дева няма да толерира нечестно поведение и лицемерие. Прикритите или прекалено любезни персони могат до такава степен да вгорчат техния живот, че те на секундата да си събрат багажа.

Везни

Непоправими романтици, Везните не биха приели в живота си човек, който не е готов да разкрие чувствата си или умело прикрива своите емоции.

Четете още: Развенчаваме митовете за всяка зодия!

Скорпион


Нещото, с което може мигновенно да охладите страстите на един Скорпион, е лъжата. Перфектният партньор за вас е честен и прям човек, който не се страхува да казва истината в очите, дори когато от нея може да заболи.

Стрелец


Пътуването е вашият живот. За да има тръпка в любовта, трябва да има и приключение. Никой Стрелец не би имал дългогодишна връзка с партньор, който предпочита да стои затворен между четири стени.

Козирог

Дисциплината и самообладанието са вашата втора природа. Не се учудвайте, ако някой Козирог ви зареже с мотива, че сте прекалено хаотична или спонтанна.

Водолей

Свободомислие и нестандартни идеи – това е светът на всеки Водолей. Ако вие сте по-скоро традиционалист или имате закостеняло мислене, няма да откирете място в техния свят.

Риби

Рибите са най-чувствителните представители на зодиака. Обичат и ценят мира и спокойствието, както по света, така и в дома им. Скандалджиите, които не уважават техните чувства няма да останат задълго в този дом на хармония и тишина.