Автор
Десислава Недева

Кой е перфектният мъж за вас според зодията

За всяка зодия съществува перфектния мъж, който ще я накара да се чувства като принцеса. Ако досега винаги сте се влюбвали в неподходящи за характера ви особи, сега е моментът да разберете към какъв тип да се насочите, за да имате по-голям късмет следващия път. Пожелаваме ви успех.

Овен

Идеалният партньор на Овена трябва да ги обича силно и безусловно. Самите те изгарят в огъня на своите интензивни чувства и имат нужда да споделят с някого тази експлозия от емоции. Той обаче трябва да ги обича такива каквито са, без да се опитва да ги обуздава, укротява или дресира по някакъв начин. Бонус точки получава и този, който разбира, че са идеални един за друг, а малките недостатъци в характера на Овена, са само част от страхотното приключение, което ги очаква в любовта.



Телец

Телецът има нужда от партньор, който няма да го притиска да се оженят още на втората седмица. Той иска да опознае добре истинската му същност, преди да премине на следващ етап във връзката си. Идеалният мъж за жената Телец е романтичен и стабилен и винаги се съобразява с нейното темпо на движение в любовта. Уважава жените и никога няма да си позволи да я притиска да направи нещо, за което все още не е готова.

Близнаци

Мъж с голямо сърце и ярка индивидуалност – това е мъжът-мечта за всяка жена Близнаци. Той е най-добрият ви приятели, душата на компанията, но умее да ви кара да се чувствате наистина специална. Вие жадувате за ежедневни приключения и висок адреналин и човекът до вас трябва да може да ви ги осигури. Той знае как да накара пеперудите в стомаха ви да пърхат дори и след десетилетия съвместен живот.



Рак

Раците са нежни и чувствителни създания, които имат нужда от партньор, който разбира и уважава дълбоката им душевност, без да ги съдят. Той трябва да е наясно, че ще има дни, в които ще се чувствате зле без основателна причина и ще имате нужда от неговата подкрепа. За да върви връзката ви безоблачно, той трябва да бъде винаги до вас, когато имате нужда от емоционална и морална подкрепа. Но не да го прави по задължение, а само защото иска да бъдете добре и да ви вижда винаги усмихнати.

Лъв

Лъвиците се нуждаят от партньор, който е достатъчно самоуверен във всичко, с което се занимава, включително и с вашата връзка. Последното нещо, от което имате нужда е някой, който ви ревнува и постоянно живее в филма, че някъде с някого му изневерявате. За вас е важно да подхождате зряло в отношенията си и да насочвате своята енергия към важните неща, вместо да си губите времето в глупости, от които се създават излишни драми.



Дева

За жената Дева е жизненоважно да си намери партньор, на който може да гласува безрезервно доверие, че ще бъде до нея в добро и зло. Той трябва да бъде стабилен и уравновесен и да усеща неговата закрила, защото под привидната ѝ борбеност и сила, се крие едно малко плахо момиченце, което има нужда от много любов и подкрепа. Нежен и галантен, перфектният партньор за една Дева е истинско съкровище, което тя трябва да пази като очите си, защото е единствен по рода си и незаменим.

Везни

Везните си падат по мъже, които имат визия за живота си като съпрузи. Е, не е нужно да им паднат на колене още на втората среща, но е важно да усетят тази улегналост и желание за хармоничен семеен живот, който въпреки своята монотонност, никога не е скучен и сив. Жената Везни държи да има дълбока емоционална връзка с човека до себе си и той освен законен съпруг, да бъде и най-добрият и приятел, на който да довери всички свои тайни и мечти.



Скорпион

Скорпионите имат нужда от мъж до себе си, който много добре знае как да се грижи за тях. Това в никакъв случай не означава, че самите те не могат да го направят, но държат да знаят, че ако нещо се случи, могат да разчитат на своя човек да бъде неотлъчно до тях. Освен това всеки има лоши дни, в които се чувства зле и няма самочувствие и желание за нищо. Ето в такива моменти, жената Скорпион търси рамо, на което да се облегне, за да се увери, че заедно могат да покорят целия свят.

Стрелец

Човекът, който ще заеме мястото до жената Стрелец, носи душата на дете. Той е винаги готов за приключения и се вълнува всеки път щом чуе гласа ви по телефона, затова никога не пропуска да ви се обади в обедната почивка. Той може да превърне всяка рутинна задача, като простирането на пране или готвенето, в забавна комедия и ще се заливате от смях и веселие винаги, когато сте в неговата компания. Ако имате лош ден и ви се плаче, той ще се погрижи да оправи настроението ви на секундата.



Козирог

Идеалният партньор за Козирога е този, който уважава неговата независимост. Той никога няма да мрънка, че не му отделяте достатъчно време и внимание, защото знае колко много работите. Дори когато нямате намерение да се обвързвате сериозно с някога, вие все пак търсите човек, който знаете, че можете да откриете, когато ви е нужна подкрепа. Това ви кара да се чувствате желани и обичани. Вашият верен спътник в живота знае, че стените, които издигате около себе си, служат единствено да предпазят сърцето ви от болка и нараняване.

Водолей

Жените Водолеи са силно привлечени от смели и дръзки представители на противоположния пол, които не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена. Това са мъжете, които ви поглеждат в очите, а докосват душите ви. Те искат да знаят всичко за вас и попиват като гъба информацията, която им споделяте. Защото се интересуват от вашата личност и знаят, че вие не обичате да говорите за чувствата си, но те са търпеливи и ще изчакат достойно да разкриете душата си малко по малко. Такива мъже никога не биха ви накарали да се почувствате неудобно и ще можете да демонстрирате свободно своята автентичност в тяхната компания.



Риби

Рибите ще бъдат най-щастливи, когато намерят мъж, който има традиционни възгледи за любовта. Те не се борят за независимост и предпочитат да бъдат обгрижвани и носене на ръце от истински джентълмени, които да бъдат главата на семейството. Жената Риби търси романтичния партньор и няма нищо против да получава букети от рози и да си взима отпускащи вани със запалени свещи отстрани, докато отпива глътка пенливо шампанско. Тя би се чувствала най-обичана и удовлетворена до човек, който ще я кара да се чувства специална, независимо дали просто ѝ приготвя закуска или винаги я поставя на първо място сред приоритетите си.

Четете още: Тези 5 зодии стават само по-красиви с годините