Автор
Woman.bg

Кой герой от "Игра на тронове" си според зодията?

Любимите ви герои от култовата фентъзи сага „Игра на тронове“ се завръщат с целия си драматизъм и още по-голям блясък в последния сезон на сериала само след броени седмици. Последният сезон на касовата продукция на HBO, който ще се завърти от април тази година, обещава още по-шеметни и завладяващи сцени на битки и приключения, на спиращи дъха пейзажи и свирепи създания.

Наближаването на премиерата ни провокира да ви поднесем нещо доста интригуващо особено за почитателите на сагата. Психолозите са категорични, че характерът на всеки един герой от сериала отговаря на нрава и особеностите на всеки един от зодиакалните знаци.

Кой герой от „Игра на тронове“ според зодията сте вие, проверете сега:


Овен – Аря Старк

Прилики с героинята: Смели, готови на всичко, за да защитят по-слабите. Имат състезателен дух и благородна душа. Доверчиви са и на пръв поглед изглеждат мили и крехки, но засегнат ли достойнството им или някой от близките им бъде наранен, се превръщате в същински фурии.

Телец – Санса Старк

Прилики с героинята: Упорити и много издръжливи. Изключително привлекателни. Предпочитат да са пасивни, но когато ги предизвикат, са готови на всякакви подвизи. Изкусени са от модата.

Близнаци – Лорд Бейлиш

Прилики с героя: Не вдъхват доверие, понякога са подли и прикрити. Един път могат да са коравосърдечни, друг път – много сантиментални и чувствителни.

Рак – Церсей Ланистър

Прилики с героинята: Не забравят никога. Страстни и чувствителни натури, които биха умрели или убили за любовта. Лесно прощават. Защитават близките си до последната си капка кръв. Обичат да си попийват.

Лъв – Денерис Таргериен

Прилики с героинята: Родени лидери. Винаги се стараят да изглежда добре в очите на околните. Особени грижи полагат за косата си. Имат нужда от внимание и достойно оценяване на личността им. Имат силно развито чувство на справедливост. Защитават по-слабите и беззащитните.

Дева – Бриен от Тарт

Прилики с героя: Честни, открити и почтени. Обичат да помагат на другите, но понякога са твърде самонадеяни, което често може да им изиграе лоша шега. Реалисти и прагматични. Скрити романтици.

Везни – Джон Сноу

Прилики с героя: Борбени и не търпят критика. Понякога са нерешителни. Харизматични и приветливи. Склонни са да бъдат в опозиция на другите. С каквото и да се захванат, им се отдава с лекота.

Скорпион – Лорд Варис

Прилики с героя: Мистериозни и загадъчни. Добри психолози и анализатори на човешкото поведение. Разчитат само на себе си. Понякога са твърде вглъбени в себе си. Ако някой си позволи твърде много, стават отмъстителни.

Стрелец – Джейми Ланистър

Прилики с героя: Не понасят да стоят на едно място, винаги са в движение. Имат красива усмивка и изглеждат приятелски настроени. Лесно се сърдят и на моменти са големи егоисти. Първо действат, после мислят.

Козирог – Яра Грейджой

Прилики с героинята: Разбират цената на всичко. Материалисти са и много амбициозни. Не обичат шегите. Получават винаги това, което искат. Понякога конкурентите им прекалено много ги подценяват.

Водолей – Бран Старк

Прилики с героя: Странни птици са. Сякаш живеят на друго място. Мечтатели. Не ги интересува особено това, което останалите мислят за тях. Силно интуитивни са. Находчиви и новатори. Притежават ясновидски способности.

Риби – Тирион Ланистър

Прилики с героя: Обсебени са от вътрешния конфликт дали да са лидери и да показват на другите верния път, или да се откажат от всичко и да живеят живота си. Мъдри. Винаги разбират другия. Никога не си позволяват да съдят или говорят зад гърба на някого. Добри съветници са. Могат да са толкова саркастични, колкото и чувствителни.

Четете още: Какво ви очаква през 2019-а според личната ви година