Автор
Woman.bg

Кой какво търси в любовта според датата си на раждане

Всеки от нас малко или много се интересува от астрология. Днес ще разгледаме кой какво търси в любовта според датата си на раждане.

Лидерите са родени на първо число. Те са силни характери и затова търсят някого, когото да командват и да изпълнява прищевките им. Половинката им трябва да отговаря на високите им стандарти и да има добро положение в обществото, за да не се чувстват неудовлетворени. В секса са склонни да проявяват егоизъм, защото мислят само за себе си.

Тези от вас, които са родени на 2-и, са много емоционални. За тях духовното е от изключително важно значение. Лоялни и всеотдайни партньори са. Съпричастни са към проблемите на избраника си, само трябва да спечелите доверието им. Сексът за тях е кулминация на чувствата.

Родените на 3-и са веселяци, общуват лесно и затова изглежда, че често пъти флиртуват. Трудно обаче може да стигне някой истински до сърцето им. . Обичат разнообразието, а в секса могат да изненадат другия с претенциите или действията си.

Родените на 4-и са праволинейни. За тях семейството е много важно. Ако се влюбят, то обичат за цял живот. Склонни са да проявяват ревност, но пък иначе са верни и ще ви дадат сигурност. Сексът за тях е важен в една връзка.

Родените на 5-и са интелигентни натури и затова държат техният избраник също да има гъвкав ум. Те са склонни да залитнат към материалното. Най-добре се чувстват, когато партньорът им е богат, дори и да не е толкова красив. В секса следят за нуждите на другия, готови са да удовлетворят желанията му.

Родените на 6-и искат хармонична връзка.Те са склонни да си търсят партньор, който да им подсигури добра социална среда. Това са личности, които по-лесно печелят симпатиите на противоположния пол. В секса не са егоисти, за тях е важно как се чувства партньорът.

Родените на 7-и са склонни да идеализират партньора си според собствените си очаквания. След време това им носи разочарования и често тъгуват за нещо в миналото, за което са имали една представа, а реалността се е оказала съвсем друга. Когато започнат връзка, трудно показват чувствата си и казват думата „Обичам те“. Верни са и искат от партньора си същото. В секса са нежни и раздаващи се.

Родените на 8-и са хора, на които може да им имаш доверие. Те мечтаят за голяма и истинска любов като във филмите. Сексът за тях не е определящ за това каква ще е връзката им. По-важно е партньорът им да умее да ги предразположи и да покаже интерес към тях като към личност.

Родените на 9-и са много страстни. Те са много открити и когато си набележат някого, му показват колко много го харесват и го искат. Лошото е, че са емоционални и често избухливи. Случва се да бъркат силните страсти с любов. Партньорът им трябва постоянно да им дава доказателства, че държи на тях и ги обича.

Ето и още едни лидери. Освен единицата и родените на 10 число са водещи в една връзка. Партньорът им трябва постоянно да се съобразява с техните желания и да е склонен да се подчинява. Родените на 10-и са много активни в секса. Обичат любовната игра и всякакъв вид експерименти в леглото.

Родените на 11-и изпитват много силни страсти, когато са в една връзка. Подобно на седмиците и те трудности изразяването на чувствата си. Нуждаят се от лоялен партньор, който да уравновеси живота им. Те са добри по душа и няма да ви предадат, затова не го правете и вие с тях. Така ще получите любовта им за дълго време.

Родените на 12-и са сговорчиви, но често им се налага да жертват личните си цели заради амбициите на любимите си хора. Често не им върви в любовта. Търсят половинка в живота, с която да са равнопоставени, но не винаги се получава. Те са горещи любовници и обичат да експериментират в леглото.

При родените на 13-и има обрати в личния им живот. Трябва да внимават, когато започват една нова връзка. Търсят партньор, който да им осигури закрила и сигурност. Трябва да им покажете, че ги харесвате и да им предложите сигурност, за да бъдат с вас.

Родените на 14-и са много обаятелни личности. Така те печелят симпатии, любов и доверие. За да са дълго време с вас, е необходимо да разнообразявате ежедневието им. А партньорът им е хубаво да бъде амбициозен и... богат.

Родените на 15-и притежават един много силен коз – могат да оказват влияние над останалите. Изпитват материални, духовни и сексуални желания. За тях важи с пълна сила пословицата, че "Целта оправдава средствата". И за тях е препоръчително партньорът им да е финансово стабилен. Иначе са добри любовници и се раздават под завивките.

Родените на 16-и трябва да се преборят с егото си и да обръщат повече внимание на партньора си и неговите нужди. Може би заради силно его те трудно се задържат с един и същи партньор. В леглото обаче са особено страстни.

Родените на 17-и имат вродена философска мисъл. В любовта са верни, но и малко несигурно подхождат към всяка нова връзка. Търсят партньор, който да им носи сигурност.

Родените на 18-и са праволинейни. Те са нуждаещи се от непрекъснати доказателства за обич. Сексуални са и са много нежни с партньора. Понякога обаче се срамуват да изкажат с любимия си истинските си желания.

Родените на 19-и се проявяват като диктатори. Проявяват властност и са склонни към егоизъм. Желателно е да забелязват повече нуждите на своята половинка. Толкова са сексуални, че трудно могат да бъдат задоволени.

Родените на 20-и не са материалисти и търсят богатството в един партньор. Ранният брак не е препоръчителен за тези хора, защото в един определен етап от живота си коренно променят своите възгледи, а и цели. Ако се спечели доверието им, са предани, отдават се изцяло и се превръщат в незабравими любовници.

Родените на 21-и умеят да балансират между мечти и реалност. За тях романтиката е важна, а не толкова страстният секс.

Родените на 22-и често правят грешни преценки за партньорите си. Обикновено оценяват опасността от предателство в последния момент или вече когато е късно.В секса се раздават, но също така са претенциозни и ако нещо не им харесва, бързо губят желание.

Родените на 23-и избират партньор, който е остроумен и креативен. Трудно се печелят, но ако им покажете уважение, те са склонни да останат с вас дълго време. Имайте предвид обаче, че рядко подхождат в чувствата спонтанно. Хубавото при тях е, че са много лоялни, когато намерят своята половинка.

Родените на 24-и са много чувствителни. Те искат да се носят на крилете на любовта и когато са сами, са нещастни и изпадат в меланхолия. От първостепенно значение е да бъдат харесвани от човека, когото харесват. Както седмиците, така и те са склонни да идеализират партньора си.

Родените на 25-и са интуитивни и трудно може да ги подлъжете. Радват се на лично щастие след 30-годишна възраст. Търсят партньори, които да са материално осигурени. Парите за тях обаче не са най-важното. Искат да се радват на романтика и внимание. В сексуално отношение имат голяма фантазия.

Родените на 26-и са сложни личности, както и личният им живот. Застрашени са от неподходящи партньорства и страдат често. За тях важи максимата „Все попадам на неподходящи“. В секса тези хора са доста страстни натури.

Родените на 27-и умеят чрез харизма да омагьосват околните. Тези хора са артистични и имат различни таланти и вероятно заради това са и забелязвани от противоположния пол. Те са силни личности, но привличат по-слаби партньори, които да ръководят.

Родените на 28-и често пъти се жертват в името на партньора си. Толкова са отдадени, че заради това страдат. Когато все пак им се случи да намерят подходящ партньор, са много верни и не поглеждат встрани.

Родените на 29-и страдат от предателства в любовта. Те се привързват много силно, но и често страдат заради нелоялно отношение от страна на любимия човек. Родените на тази дата са изключително сексуални, но се срамуват да изразят желанията си, защото ги намират за неприлични.

За родените на 30-и е важно както материалното, така и духовното. Тези хора трудно си избират партньор в живота. Интересното при тях е, че държат на традициите и семейството. Склонни са да проявят власт и често се опитват да доминират в една връзка.

Родените на 31-и са хора, на които може да се вярва. Те обаче трудно се влюбват, защото внимателно избират с кого да започнат връзка. Често пъти се чувстват самотни и изпадат в депресия. В секса имат големи очаквания, трудно могат да останат задоволени в леглото.