Автор
Woman.bg

Коя дата е най-подходяща за сватба през 2020 г.

Ако се чудите на коя дата да се бракувате, астрологията ще ви подаде ръка. И ако тази година най-предпочитана дата за сватба беше 19.09.2019 г., вижте коя дата да изберете догодина. Астроложката Каролин Фолкнер разкри най-подходящия ден според звездите за сключване на брак през 2020 г.


Ако си кажете „Да“ на 20.02.2020 г., ще имате дълготраен и щастлив семеен живот. „Тази комбинация не се е наблюдавала от 60-те години на миналия век. Това беше епохата на любовта, равенството и свободата да обичаш,“ категорична е Фолкнер. „През 2020 г. ще наблюдаваме рестартирането на епохата на Водолея и това ще насърчи осъзнаването, толерантността, състраданието и равенството,“ добавя още астроложката.


Според Каролин Фолкнер, основател на „Динамична астрология“ и автор на книгата „Вашите звезди“, 2020 г. е „ще бъде особено щастлива година за влизане в дълготрайни партньорства“. Февруари ще бъде най-добрият астрологичен месец, а 20.02.2020 г. - най-добрата дата за сключване на брак.


Според Каролин датата 20.02.20 крие куп символики: „Числото 20 представлява Ангела. Това е числото на любовта. С него се свързват новите начала и 2 ще бъде ключово в избора ви на дата за бракосъчетание,“ съветва астроложката.


„В нумерологията числото 2 означава стоическото и могъщо женско начало. Жена, която прекланя главата си със смирение и изящество, но въпреки това притежава несравнима решителност и сила. В астрологията числото 2 бележи Дома на Телеца и като знак той се управлява от Венера - богинята на любовта и красотата, символизираща търпение, упоритост и всеотдайност и лоялност,“ обяснява още Каролин.
Така че не се бавете, а в гражданското тази дата си изберете.