Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, август ще бъде нервен, но има начин да се справите с това

Козирог – Скъпи Козирози, през август Вселената ще бъде на ваша страна, подавайки ръка за помощ! Пригответе се да разширите хоризонта си по един или друг начин!

Август за Козирозите ще бъде месец, когато финансовите въпроси ще бъдат много остро поставени. Нервността и безпокойството са емоции, с които много Козирози трябва да се справят, особено насаме. През този месец нещата, които са били пометени под килима или удобно забравени, ще излязат на повърхността за почистване под управлението на Лъва. Това ще бъде най-активно при пълнолунието във Водолей на 12 август. Именно при това пълнолуние ще можете да се справите с тези неразрешени проблеми.

Някои Козирози може да се сблъскат с подозрения и обвинения, идващи от техния партньор или семейство, които ще се опитат да наложат своя избор по авторитетен начин или да създадат конкурентна динамика или конфронтация с партньора си. Не можете да мислите само за работа, трябва да се грижите за интимността си, да се грижите за себе си, както и за половинката си, ако искате да сте в хармония.

Марс по време на своето пътуване, ще се присъедини към Уран (планета, която ви стимулира към независимост, свобода и нови предизвикателства) и ще ви предложи на сребърен поднос редица щастливи възможности да изразите своя талант и креативност. Тъй като е включен вашият пети дом в зоната на хороскопа, свързана с неочаквани страсти, приключения, връзки с еротичен произход, нови срещи, любов.

Вашият любовен живот може да стане много вълнуващ! Може буквално да се почувствате сякаш сте ударени от мълния.

Четете още: 6 зодии, които грешат постоянно и не си взимат поука