Козирози, ето какво казва вашият таро хороскоп за декември (видео)

05 декември 2022 | 10:07
6830
0
снимки: Unsplash
0

Посрещате новия месец с отворено сърце. Изпълнени сте с любов и грижа, и нямате търпение да обсипете с тях близките си хора. Сега е моментът за коледно пазаруване и избор на подаръци. Обърнете специално внимание на семейството си.

Декември ще бъде прекрасен за плануване на бременност или раждане. Вашата женска енергия е в пълния си потенциал.

Запазете искрата на любовта през целия месец, иначе има опасност да навлезете в токсични размисли. Не допускайте в съзнанието си негативни събития от миналото. Ако се оставите на тези травмиращи спомени, ще си създадете неприятности.

таро

Изпитвате затруднения на работното място. Чувствате се претоварени, под постоянен стрес, колегите ви натоварват. Когато сте под напрежение реагирате остро, което може да доведе до конфликт. Постарайте се да не избухвате, защото може да си докарате сериозни последствия.

Вашият коледен подарък от Съдбата е приключение. Можете да се разсеете от проблемите като предприемете вълнуващо изживяване с любим човек. Това ще бъде заслужена награда за трудностите, с които сте се преборили. Имате нужда да смените обстановката, за да излекувате старите рани.

@woman.bg Козирози, подарявайте любов #taroskop #тароскоп #capricorn #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Background Hypnotic Esoteric Music - MusicViktor11

Друго нещо, което ще ви зареди, е интимност в душевен и сексуален аспект. С две думи – отпуснете се! Насладете се на празничния дух!

Автор: Мира Маринова


Коментари

Добави Коментар

Най-четени