Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, февруари ви носи големи удовлетворения

Скъпи Козирози, февруари отваря очите ви и събужда сърцето, тялото, ума и душата ви. Транзитът на Меркурий през вашия знак през първата десетдневка на месеца ще продължи да оказва силно влияние върху вашия социален и професионален живот.

Ще бъде добър месец, който носи големи удовлетворения, но ще има и кратък напрегнат период. Почивката и доброто настроение трябва да са на преден план. И се опитайте да спрете да мислите за притесненията си за пари.



Винаги работите толкова усърдно и можете да започнете да се чувствате разочаровани, ако усетите, че нещата сякаш не се движат с правилната скорост. Вие се отличавате в структурирането на живота си по начин, който служи на хората около вас, и за вас е важно другите да изпълнят също своята част, за да има всеки ден значение. Поддържайте открит диалог с околните, за да приемат вашите инициативи и предложения.

Вниманието ви ще бъде насочено към материални и духовни въпроси, което много бързо ще даде плод. Въпреки това, опитвайки се да задоволите амбициите си, рискувате да изпуснете от поглед по-сериозни въпроси, свързани със семейството. Опитайте се да намерите необходимия баланс. Последните дни от месеца са идеални за възстановяване или укрепване на авторитета.



Грижите се добре за семейството и личния си живот. Ваш приоритет е да подобрите средата, в която се развивате и в която искате да инвестирате. Други искат да създадат или разширят семейство си. Юпитер ви подканва да подобрите вашите условия на живот и тези на вашите близки.

През месеца ще има благоприятни условия за запознанства с нови хора, флиртове, контакти с интересни хора, което ще увеличи шансовете за романтика за необвързаните.