Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, февруари ви носи романтика

Козирози, началото на февруари е подходящо за преценка на това къде сте сега, докъде сте стигнали и за създаване на нови планове. Това е период за търсене в миналото на отговори на текущи проблеми или забавяне на някои въпроси. Ще трябва да се изправите челно пред предизвикателствата в живота с вашата интелигентност и присъщи способности.

Можете да разчитате на подкрепата на вашите социални контакти или членове на семейството във вашите начинания. Вашият мисловен процес ще повлияе на работата ви, така че трябва да планирате нещата внимателно, преди да ги изпълните. Някои от вас ще трябва да работят много усилено, за да вкусят успеха през втората половина на месеца. Готовността да се възприемат промените е ключът към успеха с финансите.

Февруари предсказва доста слаб месец за бизнесмени и търговци. Ако имате работа с акции, ще понесете финансови загуби. Всяка спекулативна дейност трябва да се избягва, тъй като планетарните аспекти не са благоприятни.

Разходите са склонни да скочат и може да се окажете в дългове, за да покриете семейните разходи. Отношенията със старшите членове на семейството може да са напрегнати и семейната атмосфера ще бъде силно нестабилна. Трябва да сте дипломатични и да предотвратявате всякакъв вид конфликти, за да запазите мира и спокойствието.

Този месец ще търсите повече екшън и приключения в живота си. Ще станете по-импулсивни, уверени и независими, отколкото бяхте се чувствали през последните няколко месеца. Плутон ще доведе до промени във вашия живот през последната седмица на месеца. С влиянието на Марс романтиката и страстта ще процъфтяват във връзката ви. Семейните двойки ще намерят повече интимност и чувственост през втората половина на месеца.

Марс се движи в хармония с вашия знак, подгрява вашите желания и оживява вашия романтичен живот или творчески свят до началото на март – дава ви прекрасен тласък. Вие сте уверени и напористи и дори по-привлекателни от обикновено.