Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, февруари ви носи творчески успехи

Това е особено хубав и важен месец за родените под знака на Козирог. Очакват ви много промени и те ще бъдат към по-добро. Някои от вас ще искат да променят условията си на живот, например, да разширят жизненото си пространство. В живота ви започва период на духовно израстване и преоценка на вътрешните ценности. Време е да се обърнете навътре към богатия си вътрешен свят!


Ще имате ползотворни идеи за творчески проекти, особено ако се занимавате с програмиране и разработка на приложения. Венера прави секстил в началото на месеца с Плутон и Сатурн, които са във вашия знак, което ще ви помогне да постигнете напредък в договарянето на големи и дългосрочни сделки. Ще се появяват задачи, които изискват незабавни действия, но вие ще се справите успешно с непредвидените ситуации. Запазете спокойствие, защото е по-добре да се ръководите не от емоциите, а изключително от здравия разум. На 3 февруари Меркурий ще влезе в знака на Риби, където е в изгнание и ще има трудности с организацията на вашите ангажименти, най-вече за това, което изисква справяне с дребни детайли, защото няма да имате достатъчно търпение за това. Ако търсите работа, трябва да проучите подробно перспективите преди да започнете. Особено след 17 февруари, когато ще започне ретроградно движение.



Опитайте се разумно да се разпореждате с паричните ресурси, не се ограничавайте във всичко, но не се стремете да задоволявате буквално всичките си капризи и желания. Не бива да се забърквате в рисковани приключения или да извършвате непланирани разходи, които не са особено наложителни. Внимавайте, когато пътувате, могат да възникнат проблеми с личния автомобил или транспорта, по време на пътуването.



Ще имате чувствително здраве, поради което е важно да се грижите повече за себе си и да предприемете превантивни мерки. Дихателните ви органи ще бъдат чувствителни, така че ще сте предразположени към настинки и бронхити. Може да имате храносмилателни нарушения, както и повишена умора. Внимавайте да не се карате с партньора си, като избягвате недоразумения, които биха могли да влошат отношенията. Венера ви прави романтични и е важно да поддържате хармония в любовния си живот. Опитайте се да общувате със съпруга/та си колкото е възможно повече и прекарвайте време заедно.