Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, март ви носи много смелост и шансове за нова любов

Скъпи Козирози, март е пълен с активност, жизненост, развитие, напредък. Идва благоприятен период за решаване на важни работни въпроси, за придобиване на нови знания. Готови сте да работите по нови проекти. Решете ясно какви цели сте си поставили и как ще ги постигнете. Не се страхувайте да поемете изпълнението на амбициозни проекти, за това ще имате достатъчно ентусиазъм и смелост.

Може би поради несъответствието между желаното и действителното, мнозина ще изпаднат в униние, но ще бъде по-добре, ако извлечете максимума от ситуацията, преоцените ценностите си и започнете да се движите в правилната посока. Ще бъдете докачливи и лесно ще се обиждате от всякакви отрицателни отзиви за вашите действия. През този месец ще инвестирате повече енергия в създаването на комфорт в личния си живот.

Въпреки че ще имате много енергия и ентусиазъм в работата, имайте предвид, че всеки се нуждае от почивка от време на време. Старайте се да бъдете креативни. Задълженията, които възникват, няма да търпят пасивност, така че от вас се очакват рационални решения и бързи реакции. Погрижете се за укрепване на имунната система и оздравяване на организма. Коригирайте режима на хранене и сън, добавете към вашата диета плодове и билки, покълнали семена, витамини. Изхвърлете старите неща, освободете пространството и вкарайте в него енергията на пролетта и живота.

Отношенията с приятелите и семейството също ще претърпят промени. Може да искате да спрете да общувате с някого, но не бързайте да правите заключения. Може да се окаже, че някой ваш близък се нуждае от вашата помощ или грижи.

Връзката, в която сте в този период, може да бъде проблематична, ако упорито се опитвате да получите от партньора си това, което той не е в състояние да направи. Търпението е единственото лекарство тук. Постарайте се да дадете на любимия си човек достатъчно разбиране и внимание през новия месец и да му бъдете опора.

Ако сте сами, ви очаква много динамичен месец в любовен план. Ако търсите любов, не забравяйте да се възползвате от това време, защото сега лесно ще можете да намерите общ език с всички. Звездите ви съветват да бъдете по-смели, да изразявате емоциите си, да сте директни и да не правите твърде забулени намеци.