Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, октомври ще ви залее с любов

Скъпи Козирози, този месец може да е идеален за вас, стига да правите правилните действия. Ще почувствате вътрешна сила, която ще ви изпълни с увереност относно вашите способности и ще ви даде правилните оръжия за вашата битка.

Юпитер и Сатурн във вашия знак ви даряват оптимизъм, енергия и желание за самоусъвършенстване. Сега плановeте ви могат да бъдат изпълнени или поне да предприемете някои важни стъпки към тяхната реализация.

Това обаче трябва да става методично и в точния момент. Не вземайте прибързани решения или действия. Много въпроси, които предстоят да възникнат, ще изискват вашето участие, така че гледайте на тях като на шанс да покажете възможностите си и да докажете колко сте способни. Някои колеги са готови да ви помогнат, така че не обръщайте гръб на хората, опитвайки се да бъдете независими.

Поддържайте баланс и не се натоварвайте прекомерно, в противен случай в края на месеца ще се окажете изтощени и отчаяно ще се нуждаете от почивка. Погрижете се добре за себе си и всичко ще се оправи.

В любовния живот нещата изглеждат добре, но под влиянието на ретроградното движение на Марс (в IV-я ви дом – на семейството), което ще продължи до 14 ноември, ще бъдете много борбени и конкурентни. Това може да повлияе на комуникацията с любимия човек, ако не внимавате. Също така планетата увеличава шансовете за засилване на ревността. Имайте това предвид и се контролирайте, за да избегнете конфликти. Насладете се на този спокоен период и не се опитвайте да създавате драма там, където я няма. Ако изпитвате известна несигурност, опитайте се да не мислите за това, тъй като тези страхове не са реални. Тези, които са в дългосрочна връзка или брак, ще се радват на сексуален ренесанс в спалнята.

Много Козирози ще отворят сърцата си широко. Има шансове да слеете устни с някой, когото познавате отдавна.