Козирози, през август ще дойде нова любов в живота ви

29 юли 2021 | 08:53
10816
2
снимки: Unsplash
2

Скъпи Козирози, имате пред себе си изключително креативен, приятен и еротичен месец, на който да се радвате. Този месец ще се съсредоточите върху областта на кариерата и професионалния си избор. Вашата креативност е ключът към собствения ви професионален успех. През по-голямата част от месеца вие ще правите бизнес планове или въвеждате на някои промени. Август е месец, в който ще се създадат подходящи условия за започване на конкретната реализация на проекти, които могат да ви отведат далеч.

Въпросите, свързани с вашето семейство, ще бъдат оставени малко по-настрани. Освен това трябва да бъдете по-общителни, тъй като ще се нуждаете от помощта на други хора, за да постигнете целите си, поне през първата половина на месеца. Ще се чувствате много уверени и това ще ви направи активни и решителни.

жена

Приказен август, с много звезди във ваша полза: Венера, Марс, Меркурий, всички в прекрасен тригон към вашето рождено Слънце. Август е идеалният месец за отпуска, за да се насладите на заслужена почивка, да се срещнете с нови хора или да пътувате. Вашият партньор ще бъде до вас, готов да ви подкрепи и да разбере вашите духовни нужди.

Някой, за когото преди не сте мислили, ще бъде привлечен в живота ви от могъщото Слънце, за да грее в мрачните ви дни. Това означава, че този месец някой ще се интересува повече от вас от преди.

жена, мъж

В любовния ви живот нещата ще бъдат приятни и изпълнени с емоции. Ако сте във връзка, настроението между вас и партньора ви ще бъде забавно и романтично. Ако сте необвързани, любовта се носи във въздуха. Може да ви намери на работното ви място или чрез вашите приятели. Ще имате възможност да създадете интересна, романтична връзка. Твърде рано е да се каже колко сериозно ще бъде, така че се наслаждавайте и времето ще покаже.

Коментари

2
  30 юли 2021 | 11:49 отговор
 

пълни глупости - нито приятели имам, нито ходя на работа в офиса при колегите :D

 
1
  29 юли 2021 | 20:15 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени