Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, през септември ви очаква шестица от тотото

Козирози, септември ще бъде относително спокоен период за вас. Цялото ви внимание ще бъде фокусирано предимно върху кариерата (работата). Семейните и емоционални проблеми ще останат на заден план, тъй като там всичко върви както обикновено. Вие обичате успеха и ще имате шанс да го постигнете. Някои от вас все пак ще успеят да преминат на по-успешна и високопоставена позиция, но това е по-вероятно да стане към края на месеца.



Ретроградният Плутон във вашия знак ще ви поднесе (на някои само) неочаквани изненади, които ще подложат нервите ви на изпитание. Ето защо, ако има някаква пречка пред вас, не се предавайте. Това може да е тест, затова бъдете силни.

Можете да спечелите от лотарията, но не изпитвайте късмета си, като харчите големи суми пари. Ще бъдете натоварени с различни семейни задължения. Увеличава се рискът от преумора на тялото поради прекомерно професионално натоварване. Не се предвиждат специални неприятности и ще бъде непростимо, ако ги провокирате сами.



Наличието на ретрограден Уран в петия ви дом показва определени творчески блокажи, които могат да възпрепятстват развитието на работата ви, особено ако дейността ви има артистичен характер. Проблемът не е външен, а вътрешен и е необходимо да сключите мир със себе си, преди да търсите нови форми на вдъхновение.

Стелиумът (струпване) на планети в деветия ви дом ще продължи да действа, с присъствието на Слънцето, Марс, Венера, Меркурий и астероида Юнона. Тази планетарна конфигурация благоприятства изучаването на други езици; стимулира да участвате в семинари и курсове за повишаване на квалификацията и знанията; дава кураж да публикувате книги или статии; влива желанието за пътувания в чужбина, да кандидатствате за стипендии и др. Стелиумът ще бъде активен до 14 септември, когато Меркурий и Венера се преместват в следващия сектор, последвани от Слънцето на 23 септември.

Като цяло здравето ви ще остане стабилно. Стресът обаче може да причини сериозен дисбаланс във физическото, психическото и емоционалното ви състояние. Подходящи за вас са разходките на открито, йога практиките, тай чи, медитацията. Независимо от вашия религиозен път и вярвания, важно е да укрепите връзките с вярата и Божественото.

Четете още: Септември носи професионални успехи за Стрелците