Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, юли ви носи разтърсваща промяна и много страст

Скъпи Козирози, като цяло юли ще бъде положителен месец за вас, но ще има възходи и падения. Ще трябва да докажете, че сте бойци и че смело се сблъсквате с всякакви трудности. Това няма да ви създаде проблем, тъй като сте едновременно дръзки и силни. Вашата проницателност и остроумие трябва да се използват добре, за да ви избавят от неприятности. Ще трябва да защитавате авторитета си. Може би някой ще се опита да го разклати. Ще трябва да бъдете умни, за да се измъквате от противоречиви ситуации на работното място. Сега е моментът да се замислите върху действията си, да работите върху грешки и да затвърдите своя авторитет. Възможни са парични загуби, дължащи се на други хора.

Относно работата, ще се появи огромна възможност за промяна през месец юли, така че пригответе се! Имайте предвид, че можете да започнете собствен бизнес, ако имате финансова възможност или добра идея за напредък.

Освен това тялото ви се нуждае от повече грижи. Просто си вършете работата и се опитайте да отделите време за почивка, когато е възможно, за да си възвърнете енергията. Възможни фрактури или наранявания. Можете да го избегнете. Внимавайте повече.

Въпреки многото задължения, Козирозите все ще намират малко време за любов. С партньора си ще се опитвате по всякакъв възможен начин да поддържате стабилност и спокойствие. Връзката ви ще бъде хармонична, както и ви очакват малки радости, които ще ви напомнят доколко партньорът ви е привързан към вас. Много е важно да използвате тези красиви моменти за удоволствие, забавление, смях и релакс. Е, ще има и напрегнати моменти, но то не може без такива.

Тези обаче, които са в трудната позиция на любовен триъгълник, трябва да бъдат изключително внимателни и предпазливи. Ситуацията може внезапно да ескалира и бракът им да рухне. Свободните Козирози не трябва да се втурват в сериозни връзки. Този месец е препоръчително да се ограничат до лек флирт.