Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирозите през юли: Късмет в работата и любовта

Драги Козирози, като цяло можем да говорим за стабилност, отсъствие на конфликтни ситуации през юли. Успявате да постигнете баланс в много области на живота. Благоприятното влияние на планетата Венера нараства. Това означава, че ще имате изключително късмет както в работата, така и в любовните отношения. Искате да се откроите, а вашата амбиция и воля за постигане на успех ще донесат очакваните резултати. Във финансово отношение не се предвиждат сериозни проблеми.

Сатурн, вашият управител, ще се върне ретроградно към вашия знак на 2 юли, което ще изисква да бъдете по-систематични и организирани, да отделите повече време за големите и дългосрочни проекти, където може да срещнете трудни обстоятелства. Меркурий ще направи квадратура с Марс на 8 юли и ще ви забави при спазването на планираните срокове, което може да ви доведе до конфликти с началници и разногласия с бизнес партньори. Възможно е да срещнете юридически трудности.

Слънцето ще образува опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли. Ще се окажете под напрежение от началници, клиенти или обществеността относно начина, по който изпълнявате приоритетни задачи. Възможно е някой от колегите ви да ви завиди и да търси причина да ви подбие авторитета в очите на началниците ви. Трябва да внимавате и да не ви подведат. Не разкривайте намеренията си. Най-важно е да не реагирате прибързано или емоционално.

От средата на юли Слънцето ще бъде в опозиция към Юпитер, а след това към Плутон и Сатурн, което ще провокира противоречиви нагласи в отношенията ви. Не сте от онези, които кимват с глава и се съгласяват за всичко, само за да мине номера или да променяте лесно мнението си. Има моменти, в които сте готови да си признаете, че природата ви е надарила с тежък характер. Но сега не е моментът да го показвате. Звездите ви съветват да слушате гласа на сърцето си!

През втората половина на юли ще бъдете по-чувствителни към стреса. Възможни са и сърдечно-съдови нарушения, и промяна на кръвното налягане, както и болки в гърба, кръста, коленете. Използвайте свободното си време да бъдете повече сред природата. Сатурн блокира жизнената ви енергия. По-добре прекарвайте времето си пасивно, опитайте се да си възвърнете силата. Вие сте капитан на собствения си кораб и скоро ще усетите как голям порив на вятъра изпълва платната му. Не губете възможности да се срещнете с хора или да отхвърляте покани, защото животът ви може да се промени към по-добро.

Меркурий, преминаващ през вашият сектор на любовта, ще ви донесе необходимите промени в емоционалната връзка, които ще изискват от вас и любимия човек да отделяте повече емоции и внимание един към друг.

Четете още: Стрелците през юли: Страстни моменти и много романтика!