Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирозите през юни: Успех, любов и нови начинания

Козирози, който се озове на една и съща писта с вас през месец юни, когато става въпрос за работа, едва ли ще може да поддържа същия темп! През първия летен месец на годината ще покажете невероятна сила и издръжливост. Ще поемете много отговорности и успешно ще ги доведете до края. Успехът ви ще бъде особено забележим през втората половина на месеца.

В началото на юни недоволството, което се е натрупвало у вас от дълго време, може да кулминира. Много хора, родени под знака на Козирог, не са били доволни от работата си, заплатата и биха искали да променят нещо. Това обаче в никакъв случай не е благоприятен период за подобни неща. Най-важното е, че ще имате повече енергия и че ще намерите сили да търсите изход. Идеалният момент е да се посветите на търсенето на нова работа и в края на юни можете да получите оферта за работа чрез познат, който ще ви препоръча. Като цяло сега звездите работят във ваша полза по този въпрос.

Към средата на месеца мнозина Козирози ще се почувстват уморени както психически, така и физически. Освен това, което не е характерно за вас, е, че по някакъв начин ще загубите волята да упорствате в това, което сте си поставили за цел. Важно е да намерите сила и мотивация и да останете фокусирани. Не позволявайте на духа ви да се сломи.

Звездите ще бъдат на ваша страна и когато става дума за любов. Просто трябва да се отпуснете. Ще бъдете привлечени от човек, който ще събуди скрити страсти у вас, но няма да стигнете по-далеч от това. Ще се впуснете в приключение, което ще бъде кратко, но вълнуващо. Ако сте в дългосрочна връзка, не се изненадвайте, ако партньорът ви предложи да заживеете заедно!

Много е възможно да започнете да харесвате и дори да се влюбите в някого, с когото работите. Важното е да не бързате с нищо и да не проявявате прекалена инициатива от ваша страна. Вижте как стоят нещата с този човек и изчакайте известно време. Юни не е подходящ момент за нови любовни отношения.

Четете още: Стрелци, през юни ви очаква вълнуващ любовен живот