В периода от 11 ноември, 01.19 ч. до 13 ноември, 1.47 ч. луната е в знак Телец. Този интересен отрязък от време е благоприятен за заздравяване на скалпа, за укрепване и оцветяване на сива коса, както и за лечение на проблеми в гинекологичната сфера.

Уязвими са шията и брадичката, гърлото и щитовидната жлеза. Избягвайте пренапрежението на гласните струни и настинките на гърлото.

Психоемоционалният фон на този период е неблагоприятен за Лъв, Скорпион и Водолей.

В диетата на всички знаци трябва да присъства достатъчно количество минерални соли и продукти от морски произход, съдържащи йод.

Към алтернативните методи на лечение могат да се обърнат жените от зодия Рак. Жените Козирог могат да си позволят леко отклонение от традиционния стайлинг и грим.

Пластичната хирургия е разрешена за мастни натрупвания по корема, бедрата и задните части. Добър резултат ще дадат вакуумният масаж и пасивната гимнастика върху тази област на тялото.

Къдренето, направено в тези дни, ще държи дълго. Добре е да боядисате косата в светъл цвят, да изскубете веждите.

При грижа за кожата на лицето са ефективни процедури, свързани с дълбок ефект върху кожата и тъканите. Ето защо, преди да приложите маската, почистете добре лицето.
От кремовете най-подходящи ще са по-мазните кремове с биоактивни компоненти и морски добавки. За мазна кожа можете сами да си направите лосион от яйчен жълтък, лимонов сок и сметана. Направете маска от узрели плодове, богати на въглехидрати и нишесте - например банан, картофено пюре, варен боб, царевична каша, овесени ядки.


Жените от земните знаци - Телец, Дева и Козирог - могат да използват затоплящ и релаксиращ масаж, пилинг, изглаждане на бръчки.
Жените от огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец могат да лекуват кожни възпаления, да правят епилация, да подстригват косата си, за забавяне на растежа.
Жените от водните знаци - Риби, Раци и Скорпиони могат да прилагат контрастни температури при душ, горещи компреси, термолифтинг.

Успешно ще бъде закупуването на декоративна козметика, парфюми, бижута. Сред новите парфюми за жени зодия Телец са тревистите, свежи аромати със спортна, ободряваща композиция.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп: Секс за Рака и греда за Козирога