Автор
Woman.bg

Към родените на 10-и: Давайте от себе си без мисъл за признание или благодарност

Луната расте (до 15 август).

Ако съберете числата на деня 10 и месеца 8, се получава едно важно в нумерологично отношение число, което определя основните жизнени изпитания за носителя на това число, наречено число на Постижението, в случая 18/9. Същото число на Постижението може да има всеки, чиито сбор от датата и месеца е 9, например 09.09., 08.10. и т.н.

Когато 9 е вашето число на Постижението, това сочи, че може да сте “емоционален игленик”, тъй като имате склонност да приемате и задържате чуждите болки и страдания. Това може да доведе до възникване на болки в кръста или в гърба, схващане на врата и областта между раменете.

Тук сте, за да се научите да се справяте с емоциите си; да сте по-състрадателен; да използвате житейския си опит, за да помагате на другите да се лекуват; оставете миналото да си отиде и започнете наново; давайте от себе си без мисъл за признание или благодарност; правете за другите, преди да правите за себе си, като практикувате безусловна любов.


Душите, избрали 9 за число на Постижението, са избрали по-бързо да се справят с множество проблеми в кратък период от време. Това може да направи живота им много интензивен, тъй като число на Постижението 9 включва също и уроците на предходните осем числа.


За днес е много важно да знаете и следвате положителната насока на Постижение 9, защото Божествените числа 10/1 и 8 са като един Бог, стъпил на земята 9 и проявяващ своята хуманна и състрадателна същност към всичко живо на планетата, а именно себеотрицание, обича безусловно, състрадателен, смята се за брат или сестра на всички, актьорска дарба, обича пътешествията в далечни земи, чувства се удобно с хора от всякакъв произход или положение, работи за издигане на съзнанието на планетата, отрича се от проблемите на егото и прегръща висшия аз.

Автор: Sunny Lambroso