Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Луната минава през знака на Лъва: романтика и любов се носят във въздуха

Луната е в знак Лъв от 03:22ч на 11 юли до 11:32ч на 13 юли. Луната преминава през всеки знак за около два дни и половина и получавате енергията на знака, през който преминава, но истинската история за преминаването на Луната през някой знак е в аспектите.


Ето как вижда Луна в Лъв астроложката Снежана Войнович и нейните съвети:

Позволете си да бъдете онова вътрешно дете, което е във вас, независимо от възрастта. Чувствата са топли и бурни. Драмата е във въздуха, нужда от повече внимание, от любов и романтика ... но и от творчество ...

Луна в Лъв е чудесно време за занимания с деца, за творчески начинания, за забавление, за любимо хоби. Жизнеността се засилва под това влияние. Нуждата от внимание е огромна. И като говорим за това, мнозина ще искат да бъдат в центъра на вниманието, да насочат вниманието към себе си. Комплиментите са част от тази история за Луната в Лъв ...


Какво друго може да събуди тази позиция на Луната в нас: гордост, щедрост, самочувствие, топлина, ентусиазъм. Разбира се, ако аспектите, които тази Луна прави с останалите планети от вашия хороскоп са добри, всичко това ще влезе в сила, ако не са, тогава е възможно и обратното ... или ще има някакви пречки да изразите тази Луна в пълен блясък.

Ще ви примамват всички цветни места, градини, красив изглед към природата, но също така и бутици, както и всички места, където е претъпкано. Ако все още има прожектори или диско топки, чудесно! Това е флиртуваща Луна ... нахални мъже и вамп жени. Енергията на тази огнена Луна трябва да се види. Нуждата от възхищение, его до небето. Ярки искри навсякъде около нас, потърсете "вашата сцена" ... и блеснете. И може би някой ще ви вдигне на пиедестал и ще се почувствате като крал или кралица ... и някак си ще имате впечатлението, че това място ви принадлежи! Нищо неподозиращи актьори навсякъде около нас ... поклонете се и започнете...

Ден за шеги, хумор, блажени са тези, които знаят вицове, забавни картинки в социалните мрежи, любов във въздуха.

Цветове ярки - оранжев, жълт, червен ... носещи радост.

Някой ще "сложи" усмивка ... онази истинската, която идва от душата (Луната) ... тази, при която очите се смеят! Един ден за закупуване на нова рокля, нови маратонки ... ден за подаръци ... и не забравяйте усмивка, целувка и прегръдка не струват много, но означават много ....

Творци, художници ... това са вашите дни .... време е за весели цветове, нарисувайте света си с по-силни - ярки цветове .. ...

Сърцето е на дланта ви с тази енергия ... Страхотен период за любов, флирт, романтика ... За „подгряване“ на романтиката и подновяване на стария пламък, ако сте във връзка, ако сте сами или вече имате някой на ум, чудесна възможност за първа романтична среща.

Енергията на Лъв обича драмата, драматургията... Възможни са различни „любовни сапунени опери“. С тази огнена енергия се осигуряват емоции, има повече нежност, огнени чувства. Лъв е естественият управител на 5-ти дом, така че любовта преди всичко и след това всичко останало, свързано с този дом излиза на преден план.

Романсът и Лъвът вървят ръка за ръка... Кой обича децата повече от енергията на Лъв и кой е по-голямо дете от Лъв. Лъвският ентусиазъм е заразен. Тяхно мото е:“След дъжда грейва слънце“.
Тази енергия обикновено се усеща повече от всеки с натална Луна в Лъв, Овен, Стрелец (огнени знаци), след това всеки, който има Слънчев аспект с наталната Луна, натална Луна в 5 дом (независимо от знака).
В дните с Луна в Лъв бихме могли: да бъдем щедри, да отворим сърцето си, да оставим детето в себе си да играе, да подарим на някого нещо, дори усмивка и прегръдка.

Лъв е: фиксиран знак, огнен знак, активен знак .... Управител на Лъв е Слънцето, естественият дом на Лъв е 5-ти дом, противоположният знак е Водолей ... елемент огън, в групата с Овен и Стрелец.

Ключова дума: Магнетизъм
Управлява: сърце, гръб (гръбначен стълб), коса ....
Лъв управлява: Черна гора, Чехия, Франция, Ирак, Италия, Кападокия, Куба ...
Лъв управлява: Берлин, Бомбай, Чикаго, Дамаск, Филаделфия, Лос Анджелис, Мадрид, Маями, Позаревац, Прага, Рим
Лъв управлява: ярко оранжево, златисто ...