Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, август ще промени живота ви!

Лъвове, август в никакъв случай не може се нарече спокоен период. Ще бъде доста динамичен, но можете да сте сигурни, че всичко, което се случва, е за най-доброто! Трябва да останете верни на идеалите си, това ще ви помогне да спечелите уважението на другите. Много положителни изненади очакват представителите на зодиакалния знак Лъв, които могат да донесат много нови впечатления! Съдбата ви дава голям шанс напълно да промените живота си.

Като махнем малките трудности настрана, целият месец ще бъде успешен. Готови сте да работите усилено, за да постигнете целите си. През август можете да очаквате сътрудничество с нови партньори и бизнесът ви да се развива в правилната посока. През втората половина на месеца са възможни важни бизнес разговори, но и възможни финансови затруднения. Ще имате непредвидени разходи, но ще можете да регулирате всички задължения.

На 20 август Меркурий ще влезе във вашия втори дом на парите, което говори за нарастване на интереса към разнообразяване на източниците на доходи. Имайте предвид обаче, че планетата на комуникацията ще върви постепенно към опозиция с ретрограден Нептун в осмия ви дом - събитие, което може да предизвика триене в семейството (или с партньор) поради икономически проблеми.

Вашето здраве ще бъде чувствително през по-голямата част от август поради неблагоприятните аспекти на Марс към планетите във вашата здравна област. На първо място ще бъдете изложени на стресови обстоятелства, които ще предизвикат психосоматични реакции, така че е необходимо да почивате повече. Възможни са болки в гърба, промяна в кръвното налягане и стомашно разстройство.

През втората десетдневка на месеца опасност може да ви чака на улицата. Опитайте се да избягвате блъсканици, многолюдни места и внимавайте, особено ако имате навик да ходите в тъмното.

Този месец ще бъде много активен, така че ще бъде трудно да се хармонизира всичко, което сте искали. Ще бъдете под напрежение, затова се опитайте да не прехвърляте негативна енергия върху партньора и семейството си. Имате нужда от почивка и повече внимание, излизания и приятни събития.

Възможни са нови срещи и увлечения - вибрациите на любовта буквално се носят във въздуха! В отношенията с противоположния пол бъдете внимателни, не бързайте с развитието на отношенията и просто се наслаждавайте на приятните моменти, които Съдбата ще ви донесе.

Нежните представителки на знака трябва да обърнат внимание на таен обожател. Аферата с този човек може да донесе много положителни и ярки емоции.