Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, август ви дава възможност да се доближите до мечтите си!

Скъпи Лъвове, август ще бъде доста благоприятен период. Ще се отворят много възможности, които ще помогнат значително да подобрите качеството на живот и да се доближите до мечтите си. Но само от отделния човек зависи дали иска да използва всичките си сили. Време за действие, инициатива и решителност. Не изоставяйте започнатата работа.

Въпреки че сте известни с бързината и нетърпението си, някои събития ще подложат на изпитание вашите нагласи и емоции. Очаквайте няколко трудности и внезапни пречки. Като цяло обаче това ще бъде много положителна фаза за вас, с много нови приключения в професионалния ви живот. Изтощението, напрежението и конфликтите са част от играта, но вълнението и доброто ви настроение няма да ви изоставят. Останете съсредоточени, изберете правилните хора и не разкривайте плановете си на никого. Финансите ще се оправят при мнозина. Избягвайте обаче ненужните разходи. Вземете под внимание сигналите, които тялото изпраща. При първите проблеми отидете на лекар и не предприемайте самолечение.

Ще останете верни на своите принципи. Фортуната ще бъде на ваша страна. Но това не означава, че трябва да се отпуснете. Време е да правите планове и да постигате целите си. Не забравяйте да бъдете последователни в действията си. Завършете цялата работа, която сте започнали. Спонтанните действия ще ви бъдат полезни. Само упоритата работа ще донесе резултати. Очакват ви приятни промени.

Прекарвайте повече време в общуване с близките. Давайте помощ на всеки, който се нуждае от нея. Мнозина Лъвове ще искат промяна, но се страхуват да се разделят с това, което вече имат. Така поне чувстват някакъв вид стабилност. Кръгът от познати ще се разшири значително и това ще доведе до неочаквана среща, която ще се превърне в романтично запознанство за някои.