Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, ето как да откриете нова любов през юли

Скъпи Лъвове, месец юли ще започне самотен за вас, тъй като ще се стремите да останете сами със себе си. Ще получите нови енергии, като размишлявате и се грижите за себе си. На 10 юли ви очаква изненада, тъй като Слънцето и Уран влизат в хармоничен аспект. Ако се чувствате ограничени, това е моментът да се освободите. Следвайте инстинкта си. Интуицията ви подсказва най-добре как да действате. Юпитер приветства жаждата ви за разширяване на хоризонтите ви и този месец вие показвате решимост да надминете себе си и повече ентусиазъм. Ситуацията ви приканва да композирате нещата, вместо да налагате волята си.

Понякога си струва да промените обичайните си мисловни модели, за да видите голямата картина. През месеца ще успеете да решите много трудни въпроси и ще се справи с неотложните.

Вие и вашите колеги в службата може да проявявате потискащо и конкурентно поведение един към друг и може да изпитате конфликти за власт помежду си. Напрежението, което изпитвате, може да бъде пагубно за психическото ви равновесие. В момента влиянието на вашите планети-покровители отслабва, така че няма нужда да започвате някакви разногласия, които могат да се превърнат в продължителен скандал.

Усещането за финансова несигурност може да ви накара да се почувствате слаби вътрешно и психически неспокойни. В този период, когато ще се нуждаете от емоционална сигурност, може да имате известни притеснения за бъдещето си и може да почувствате дискомфорт, че не можете да правите това, което искате. Интензивността на вашата работа може да ви накара да проявите гневно, прибързано отношение към живота.

Юли е подходящ за творчески търсения, творчески начинания, нови запознанства и общуване. Търсете нови възможности за себереализация. За тези, които търсят нова любов, звездите препоръчват да внесете повече ярки цветове във външния си вид - тогава ще бъдете по-впечатляващи.