Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, любовта ще преобърне живота ви през февруари

Скъпи Лъвове, през февруари вашият чар, заедно с екипния ви дух, ще се отразят положително на работата ви. Ще можете да предприемете инициативи и действия, за да постигнете целите си. Успехът зависи от способността ви да управлявате няколко задачи едновременно. Вашият професионален живот е основният ви фокус този месец. Ще можете да си сътрудничите ефективно и да решавате проблеми, които пречат на растежа ви. Продължавайте да се фокусирате върху тях, тъй като те вече са ви забавили достатъчно. Вашата динамика и решителност ще ви дадат предимство пред вашите конкуренти.

Трябва да внимавате, защото сте склонни към преразход на бюджета си и да правите безполезни покупки. Пазете се от последствията от такова поведение. Бъдете ясни и целенасочени през месеца. Сатурн ви помага да видите нещата по-реалистично и по-практично, особено когато става въпрос за време или пари, необходими за даден проект. Това също се приема добре от околните - всеки с удоволствие предлага своята подкрепа.

Очакват ви много красиви мигове през февруари, те са като балсам за вашата душа. Отървете се от стреса, правете само това, което наистина има значение. Може би винаги ще можете да се поглезите с ден, в който напълно да се изключите от външната суматоха. Отпуснете се с процедура за лице или тяло, или бавно приведете имунната си система във форма за пролетта в сауната.

Вие знаете как да се наслаждавате на малкото щастие в ежедневието: забавна вечер с приятели или пътуване със семейството. От това черпите необходимата сила, за да се справите с ежедневните си задачи. Ако сте необвързани, бъдете нащрек и обърнете внимание на заобикалящата ви среда; нещо много красиво и неочаквано предстои да се случи. Романтична среща или съществуващо приятелство може да еволюира до нещо различно.