Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, март ще бъде звезден период за вас

За повечето Лъвове март ще бъде истински звезден период. Ще имате много и различни постижения, от което ще се чувствате ентусиазирани. В същото време звездите ви съветват да бъдете по-гъвкави и съобразителни. А вродената находчивост ще ви помогне да излезете от всяка ситуация само като победители. Ще бъдете пълни с инициативи.

Втората половина на месеца ще донесе приятни моменти и положителни емоции на много представители на знака. Венера след март ще транзитира през вашия 10-и дом на хороскопа. Тази позиция е благоприятна за кариерата, но не толкова успешна за любовта. Ако не искате да възникнат проблеми в настоящата ви връзка, оставяйте всички работни въпроси и проблеми на работа, а вкъщи бъдете грижовни и обичащи съпрузи и родители.

Свободните Лъвове имат всички шансове за запознанства и започване на нова връзка. Планетата на любовта може да ви „подари” силен покровител. Този човек ще ви помогне да се справите с много текущи проблеми, а съвсем скоро и вас може да покори. Отношенията, започнали този месец, ще ви донесат не само щастие, но в дългосрочен план ще подобрят и финансовото положение.