Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, март ви носи предизвикателства в работата и страстна афера

Скъпи Лъвове, март ще бъде месец на активна работа, но не бива да се фокусирате само върху кариерата си. Не забравяйте да намерите време за културно развитие. Посетете изложби, представления и други културни събития. Разширете хоризонтите си, това ще ви помогне да отвлечете вниманието си от стреса и да изпълните душата си със светлина. Ще преминете през труден месец, когато ще липсва на моменти енергия, което може да доведе до емоционален дисбаланс. В същото време представителите на знака ще трябва да решават голям брой въпроси, свързани с финанси и кариера, така че ще трябва доста да се напрегнат.

Особено важно ще бъде да подобрите душевното си състояние, което ще бъде обременено поради прекомерното напрежение. Дихателните практики, йога, медитация ще бъдат много полезни. За да поддържате оптимизъм и вътрешен дзен, практикувайте позитивни утвърждения, слушайте релаксираща музика, научете се да освобождавате напрежението и раздразнението и да приемате философски подход към трудни житейски ситуации. Не забравяйте, че вие сте единственият човек, който най-добре ще различи кое си струва усилията и кое не и не забравяйте: не всичко, което блести е злато.

В началото на март се концентрирайте върху приключването на започнати по-рано дела, сега не е време за нови проекти. Бъдете внимателни, ако работите с документи. Съществува вероятност от грешки. Хороскопът препоръчва на представителите на знака да се вслушват в мненията на по-опитни колеги и партньори. Работата в екип ще донесе по-ефективни резултати. По-предприемчивите и активни Лъвове ще имат отлични възможности да подобрят финансовата си стабилност.

Този месец трябва да инвестирате енергия за изглаждане и укрепване на отношенията с партньора. Лъвовете, които не са срещнали все още своята сродна душа, трябва да бъдат предпазливи, особено в началото на март, да избягват изкушението да потънат в страстна афера, към която се подхожда единствено с чувства, но без логичен анализ. Това, което се е разпалило толкова внезапно, ще изгасне също толкова бързо, но внимавайте да не се изгорите.