Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, нещо много красиво е на път да се случи с вас през октомври

Скъпи Лъвове, кариерата и професионалният успех са много важни за вас и след средата на месеца ще се фокусирате предимно върху професионалните въпроси. Засега ще оставите настрана всички останали грижи.

Вашият чар и желанието ви да си сътрудничите с другите ще ви помогнат много. Ще предприемете инициатива и интензивни действия, за да постигнете целите си. Успехът ще се определя от способността ви да управлявате различни ситуации, които могат да бъдат противоречиви помежду си. Ако сте заети с проучвания, очаквайте промени, малки или големи, които може дори да ви накарат да промените намеренията си.

Кариерата ви ще бъде основният ви фокус този месец и ще решавате проблеми, които ви пречат. Трябва да се съсредоточите върху това, което ви спира. Динамичността и решителността ви характеризират и ще ви дадат предимство пред вашите конкуренти. Ще успеете да разрешите застояли проблеми. Бъдете внимателни към края на месеца, за да не се увлечете и да не прекалявате с купуването на неща, които не са ви необходими.

Любовният ви живот ще бъде втората ви грижа след професионалните ви дела. Вие сте на добро ниво и сте склонни да разрешавате ситуации, които са смущавали отношенията ви. Това може да са проблеми от миналото, които създават напрежение между вас и партньора ви. След средата на месеца планетите ще ви облагодетелстват и ще можете да постигнете мечтите си. Партньорът ви ще бъде до вас и ще ви подкрепя както винаги. Ако сте необвързани, бъдете нащрек, тъй като нещо много красиво е на път да се случи, дори и да не го очаквате. Просто може би приятелството е на път да еволюира в нещо различно.

Четете още: Раци, октомври ви носи късмет и любов