Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви един страхотен месец юни!

Първият месец на лятото ще разкрие нови възможности за вас. Най-накрая ще се появят предпоставки за израстване в кариерата, но е доста вероятно да има препятствия, които могат да пречат на бързото постигане на целта ви.

В началото на юни Меркурий ще направи секстил с Уран, преминаващ през вашият сектор на работата и кариерата и ще ви позволи да внедрите нови методи на работа, както и да разработите нови идеи, които ще ви донесат повече успех и по-добри печалби.

Слънцето ще направи квадрат с Марс и Нептун, което ще ви донесе трудности в отношенията с началниците. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще ви донесе трудности под формата на засилени работни интриги и различни тайни действия, които ще възпрепятстват вашия напредък в развитието на планираните цели.


Опитайте се да намерите време за повече почивка, за да може тялото ви да се релаксира.

Пазете се от шофиране в нетрезво състояние и с висока скорост. През втората половина на месеца рискът от наранявания и злополуки се увеличава, така че бъдете внимателни. Не стойте дълго на слънце или в солариум: кожата ви може да стане особено чувствителна към излагане на светлина.

Настроението ви през юни ще бъде ярко, позитивно, тъй като ще се случват много интересни и приятни неща.
Вие не само ще можете да се справите с трудностите, но и ще постигнете успех за кратко време, ако положите максимални усилия и станете активни и решителни. Но истинският успех ви очаква в личния ви живот.


През месеца е подходящо да се съсредоточите върху разрешаването на това, което ви притеснява във връзката ви с любимия човек. Постарайте се да подобрите комуникацията помежду си и да се доверявате повече един на друг.
През юни звездите ви обещават приятен период от време, в който можете да се докажете по най-добрия възможен начин както в работата, така и в любовта.