Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, октомври ще ви донесе изненади! Сега е моментът да постигнете целите си!

Скъпи Лъвове, месецът във Везни ви готви много изненади и приноси, повечето от които за добра кауза и поне до средата на октомври ще имате много възможности да пътувате, да се срещате с хора, които ще добавят приятни щрихи към вашия живот. Сега може да имате нужда да спрете, за да преоцените вашите нужди и желания.

Намирате се в енергизираща и вдъхновяваща фаза, в която нараства увереността в себе си и осъзнаването на собствените си сили. Вашата жизненост и увереност са високи и сега можете да постигнете целите си с бързи темпове. Избягвайте бързи пари или други схеми за правене на пари. Знаете, че тези методи никога не работят така, както се предполага.

Професионалният ви живот ще бъде пълен с корекции и промени. Вятърът на промяната ще повлияе на работата, давайки ви шанс да изясните нещата и да установите позицията си. Трябва да играете играта правилно и понякога е най-добре да се придържате към правилата, за да не се окажете изложени на риск. Може дори да промените работната си среда и да получите възможност да предприемете нови, по-смели стъпки, които ще ви доближат до мечтите ви.

Този месец ще бъде динамичен и доста напрегнат, ако имате връзка или сте женени. Ще трябва да се справите с проблеми, които са скрити дълбоко в отношенията ви с партньора. Това е много добро време за изглаждане на усложненията, които вероятно са възникнали във вашите връзки миналия месец. Ако сте необвързани, това е подходящ момент за създаване на нова връзка. Можете да го направите, както сметнете за добре, стига да се възползвате от шанса. Оставете зад себе си нещата, които ви нараняват и направете следващите стъпки в живота си. Предстоят приятни изненади.